Grafiker İş İlanları

Pozisyon: Grafiker
İstanbul Avrupa / Güngören Akademi Etiket Ve Matbaacılık

Etiket firmamıza yetiştirilmek üzere barkot makinesinde çalışacak az da olsa grafik bilgisi olan zeki işine sahip çıkan sorumluluk sahibi elemanlar aranmaktadir..

Ankara / Çankaya Buz Reklam

22 Yıllık Reklam Ajansımızın büyüyen kadrosuna; Photosop, Indesign, Illustrator programlarını çok iyi derecede kullanabilen, en az 3 yıl deneyimli, web banner, mailling, sosyal medya içeriklerine görsel üretebilecek, broşür, katalog, dergi, gazete reklamları, açık hava reklamları ..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Patika Ajans

Patika Ajans firmasının aktif ilanlarına veya diğer Grafik Tasarım Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Patika Ajans Grafik Tasarım Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Sivas / Merkez Bebefix

STM Dayanıklı Tüketim Malları ve Sanal Mağazacılık A.Ş. firmamızda çalıştırılmak üzere grafiker arkadaşlar arıyoruz. -18-30 yaş arası -Photoshop çok iyi bilen - İllustotor programını başlangıç seviyesinde de olsa bilen - Corel Draw programını başlangıç seviyesinde de..

Bursa / Osmangazi Ente Tanıtım

Ajansımızda görevlendirilmek üzere tasarım konusunda yetenekli kendine güvenen ve deneyimli grafikerler aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Mefa Tekstil

TAŞ FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK GORELDRAW BİLGİSİ OLAN GRAFİKER ARANMAKTADIR..

İstanbul Avrupa / Fatih Mürekkep Divit

Mürekkep Divit firmasının aktif ilanlarına veya diğer Tasarımcı Grafiker ilanlarına göz atabilirsiniz.Mürekkep Divit Tasarımcı Grafiker ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Lotus Dijital Baskı Ve Reklamcılık

Lotus Dijital Baskı Ve Reklamcılık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Grafiker ilanlarına göz atabilirsiniz.Lotus Dijital Baskı Ve Reklamcılık Grafiker ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Karakter Color A. Ş.

Matbaamızın grafik departmanında çalışacak, ofset baskı tekniğine hakim, baskı kontrolü yapabilecek . Özellikle Adobe InDesing programına hakim, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator programlarını bilen Daha önce matbaa tecrübesi olan takım arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Duru Çanta

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞABİLECEK GRAFİK TASARIMDA TECRÜBELİ (ILLUSTURATOR- PHOTOSHOP-V.S.) PROGRAMLARI VE MAC KULLANABİLEN BASKI TECRÜBESİ OLAN , OFSET VE EMPRİME BASKI TEKNİKLERİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN , DİKSİYONU DÜZGÜN, PREZENTABL , İŞ DİSİPLİNİ OLAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ....