Grafiker İş İlanları

Pozisyon: Grafiker
İstanbul Avrupa / Bağcılar Eymen Ajans

ŞİRKETİMİZE İnsert tecrübesi olan grafiker alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Nmt Etiket

illustrator ve photoshop kullanan bay veya bayan grafiker arıyoruz. TOPKAPI İSTANBUL..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Elegance Taş Dizayn Ve Tasarım

TAŞ İŞİNDE DENEYİMLİ KOREL PROGRAMINI BİLEN ELEMAN ARANIYOR.. DESEN TASARIMI GÜÇLÜ KORELİ İYİ KULLANABİLEN VE NUMUNE YAPABİLEN ARKADAŞLAR ARANIYOR....

Ankara / Çankaya Kaıser Creatıve

Ankara'da, bulunan reklam ajansımızda görevlendirilmek üzere; -Sektörde minimum 2 yıl tecrübeli, -Grafik Tasarım Mezunu -Adobe CS serisi programlarına hakim -Minimum 2 yıl ajans tecrübesine sahip, -Tercihen Mac ortamında çalışabilen, -İllüstrasyon yapabilen..

İstanbul Anadolu / Kartal Dk Elektronik

Gelişmekte olan şirketimize takım arkadaşları arıyoruz. Aşağıda pozisyondan temel beklentiler sıralanmış olup, pozisyonun temel gereklileri ifade edilmiştir. Gereksinimler • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, tercihen Görsel İletişim Tasarımı veya Grafik Tasarımı m..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Yaren Reklam

Açık Hava Reklam ve Tabela Sektöründe olan Firmamız için aşağıdaki niteliklere uygun eleman aramaktayız. ADAYDA ARANAN ÖZELLİKLER - Ümraniye,Dudullu,Çekmeköy,Tepeüstü,Ataşehir,Üsküdar civarında İkamet eden veya ulaşım sorunu olmayan - Dijital baskı,Laminasyon,Cnc,Lazer,Straf..

Ankara / Altındağ Öz Alüminyum

Alüminyum Profil satış mağazamıza 3D modelleme yapabilen özellikle Blender ve Autocad programlarına iyi derecede hakim photoshop bilen teknik çizim bilgisine sahip , uyumlu ve yenilikçi takım arkadaşı aramaktayız. Başvuran ve CV'si uygun görülen adaylara yüz yüze görüşme için randevu verilec..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Akdogan Promosyon

Promosyon ürünleri sektöründe hizmet veren firmamıza, Adobe Photoshop Adobe Illustrator Corel Draw Programlarını kullanabilen çalışma arkadaşları arıyoruz...

Ankara / Çankaya Kayıhan Ajans

AJANSIMIZA ; • InDesign, Photoshop, Illustrator ve Corel Draw programlarını iyi derecede kullanabilen, • Heyecanlı, dikkatli, titiz ve detaylara önem veren, • Eleştiriye açık, • "Yapamıyorum/ Yapamadım/ Olmuyor" demeyi kabul etmeyen, • Yapılan işlerdeki hataları herkest..

İstanbul Avrupa / Şişli 7a Makina İnşaat

Şirketimizin Mecidiyeköy deki Merkez bünyesinde grafik / tasarım yapabilecek bay / bayan personeller arıyoruz. -En az Lise Mezunu , -Erkek Adaylar için Askerlikle ilişiği olmayan, -Alanında en az 3 yıl tecrübeli, -Sorumluluk taşıyabilecek, ..