İnsan Kaynakları Uzmanı İş İlanları

Pozisyon: İnsan Kaynakları Uzmanı
İstanbul Anadolu / Ümraniye sodexo

GENEL NİTELİKLER •Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun •Aday seçme, yerleştirme ve işe alım süreçlerinde etkin rol alacak, yoğun işe alım süreçlerini yönetebilecek, •İş Kanunu, SGK, İşkur Mevzuatına ve uygulamalarına hakim, bordro sürecini eksiksiz bir şekilde ekip ile koo..

KEMALPAŞA / ARMUTLU' DA MERKEZ OFİSİMİZDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE ÖN MUHASEBE,GENEL MUHASEBE,İNSAN KAYNAKLARI KONUSUNDA TECRÜBELİ PERSONEL VE SEKRETER ALIMI YAPILACAKTIR. İLGİLİLERİN CV LERİNİ GÖNDERMELERİ RİCA OLUNUR...

İstanbul Avrupa / Şişli Efa Koruma Hizmetleri Ve Güvenlik A. Ş.

Firmamızın Mecidiyeköy Merkez Ofisinde çalışacak, -İnsan Kaynakları alanında kendisini geliştirmiş, -Personel bulma, personel ile ön görüşme işlemlerini gerçekleştirip mevcut projelerimize -yönlendirebilecek, -Luca muhasebe programını bilen -Program üzerinden personel gir..

İstanbul Avrupa / Bağcılar BİLGE KORUMA VE ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ

2004 yılından itibaren Kamu ve Özel sektörde Güvenlik Hizmetleri konusunda, İstanbul merkezli olarak faaliyetlerini sürdüren, sektörün öncü firmalarından biri olarak hizmet veren firmamız, için Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı aramaktayız. • Bordrolama ve Özlük Süreçlerinde deneyimli ..

İstanbul Anadolu / Kartal YÖRE GRUP

Merkezi Kocaeli Gebze de bulanan Grup şirketler bünyemizde görevlendirilmek üzere ; Aranan Nitelikler • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun • Konusunda 1-2 yıl deneyimli , • İngilizce ve Arapça bilen, • İhracat operasyonlarına hakim, ..

İstanbul Anadolu / Kartal YÖRE GRUP

Merkezi Kocaeli Gebze de bulanan Grup şirketler bünyemizde görevlendirilmek üzere ; • Personelin puantaj kontrolü ve maaş ödemelerinin yapılması, • Personelin devam kontrolünün takibi, • Ücretlendirme ve özlük işlemlerinin mevzuata uygun olarak gerçekleştirilmesi, ..

İzmir / Konak Comdata Türkiye

İş Tanımı Sigorta sektöründe faaliyet gösteren oldukça kurumsal bir müşterimiz bünyesinde 6 ay belirli süreli görevlendirilmek üzere İnsan Kaynakları Asistanı arıyoruz. İŞ TANIMI İşe alım kaynakları üzerinden aday araştırmalarını yapmak, Tele..

İstanbul Anadolu / Maltepe Drc Eğitim Kurumları

MEB 'gerektirdiği şartları taşıyan *özel okul ve dershane tecrübesi olan , *alanında kendine güvenen, *liderlik vasıflarına sahip, *ekip ruhunu aşılayabilecek, *gelişime açık ve kolay oryante olabilen, *mesleki alanda kendini kanıtlamış, *uzun soluklu..

Üretim Şubemiz de görevlendirmek üzere donanımlı bayan personele ihtiyaç vardır...

İstanbul Avrupa / Bağcılar 5a Koru İnsan Kaynakları

Bağcılar Güneşli 'de bulunan şirketimizin ön muhasebe ofisinde çalışacak, Bayan 20-50 yaş aralığında İnsan kaynakları konusunda deneyimli, SSK giriş ve çıkışlarını bilen ve takibini sağlayabilecek SSK vizite sistemine hakim ve raporl..