İnsan Kaynakları Uzmanı İş İlanları

Pozisyon: İnsan Kaynakları Uzmanı

Bordrolama ve özlük işleri konusunda deneyimli, Hizmet vermekte olduğumuz projelerin genelinde görev yapan personellere hakim olarak puantaj işlemlerini hazırlayıp düzenleyebilecek, puantörlük bilgisi olan, Personel seçimi ve görevlendirme de deneyimli İnsan yönetiminde tecrübeli, ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Ecey Yapı Ltd Şti

Takım çalışmasına önem veren yenilikçi ve kendini geliştirebilen takım arkadaşlarıyla gün geçtikçe büyüyen ve güçlenen Ecey inşaat ltd şti. bir çok alanda prestijli ve ilk projelere imza atmıştır. Mühendislik alanında faaliyet gösteren firmamızın İSTANBUL BAHÇEŞEHİR,Bulunan Ofisimizde çalışma..

İstanbul Avrupa / Şişli Efa Koruma Hizmetleri Ve Güvenlik A. Ş.

Firmamızın Mecidiyeköy Merkez Ofisinde çalışacak, -İnsan Kaynakları alanında kendisini geliştirmiş, -Personel bulma, personel ile ön görüşme işlemlerini gerçekleştirip mevcut projelerimize -yönlendirebilecek, -Luca muhasebe programını bilen -Program üzerinden personel gir..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Mimarsinan Mutfak Eşyaları

50 yılı aşkın süredir Çelik mutfak eşyaları üretimi yapmakta olan Firmamızın Avcılar fabrikasında İK Departmanında görevlendirilmek üzere aşağıda yazılı niteliklere haiz, İnsan Kaynaklarının tüm süreçlerine dahil olacak çalışma arkadaşları aramaktayız. Aranan Temel Nitelikler ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü TTAF ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin İşletme Mühendisliği ,İşletme,İktisat,Endüstri Mühendisliği,Çalışma Ekonomisi,Psikoloji veya Sosyal Bilimler v.b bölümlerinden mezun/İnsan Kaynakları veya Çalışma Ekonomisi alanlarında öğrenim görmüş veya İnsan Kaynakları Yönetimi ile ilgili Lisans üstü veya se..

Eskişehir / Odunpazarı Comdata Türkiye

GENEL NİTELİKLER • Lisans mezuniyeti (Tercihen Psikoloji, Sosyaloji vb bölümler) • İnsan Kaynakları ya da Davranış Bilimleri konusunda Yüksek Lisans (Tercihen) • En az iki yıl işe alım deneyimi • Üretim ya da hizmet sektöründe işe alım deneyimi • Değerlendirme m..

İstanbul Avrupa / Esenler Gürses Şirketler Grubu

İşin tanımı; Kurum ihtiyaç, hedef ve stratejilerine paralel olarak mevcut sistemlerin geliştirilmesi ve uygulanması için; -Şirketin stratejileri ışığında personel seçme-yerleştirme süreçlerinin yönetilmesi, -Performans değerlendirme sisteminin uygulanması, -Gö..

Firmamız, 2005 yılından itibaren Profesyonel Haşere Kontrol Hizmetleri, sinek yakalama cihazı üretim ve satışı ile hijyen ekipmanları tedariği konusunda, İzmir merkezli olarak faaliyetlerini sürdüren, sektörün öncü firmalarındandır. Gıda, endüstri, sağlık, perakende satış vb. sektörlere hizmet..

İstanbul Anadolu / Kartal YÖRE GRUP

Merkezi Kocaeli Gebze de bulanan Grup şirketler bünyemizde görevlendirilmek üzere ; Personelin puantaj kontrolü ve maaş ödemelerinin yapılması, • Personelin devam kontrolünün takibi, • Ücretlendirme ve özlük işlemlerinin mevzuata uygun olarak gerçekleştirilmesi, •..

İstanbul Avrupa / Avcılar GROUP34 GÜVENLİK / İSTANBUL SERVİCE GROUP

Personel özlük işlerinde bilgi sahibi Personel seçimi ve yerleştirmede deneyimli İnsan yönetiminde tecrübeli, iletişimi kuvvetli, Müşteri odaklı, disiplinli, Görünümüne özen gösteren, Hizmet vermekte olduğumuz projelerin genelinde görev yapan personellere hakim olarak..