İnsan Kaynakları Uzmanı İş İlanları

Pozisyon: İnsan Kaynakları Uzmanı
İstanbul Avrupa / Avcılar GROUP34 GÜVENLİK / İSTANBUL SERVİCE GROUP

Personel özlük işlerinde bilgi sahibi Personel seçimi ve yerleştirmede deneyimli İnsan yönetiminde tecrübeli, iletişimi kuvvetli, Müşteri odaklı, disiplinli, Görünümüne özen gösteren, Hizmet vermekte olduğumuz projelerin genelinde görev yapan personellere hakim olarak..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü TTAF ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin İşletme Mühendisliği ,İşletme,İktisat,Endüstri Mühendisliği,Çalışma Ekonomisi,Psikoloji veya Sosyal Bilimler v.b bölümlerinden mezun/İnsan Kaynakları veya Çalışma Ekonomisi alanlarında öğrenim görmüş veya İnsan Kaynakları Yönetimi ile ilgili Lisans üstü veya se..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy AHA HAZIR YEMEK

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden, (Muhasebe,Çalışma Ekonomisi,İşletme,İktisat) , Personel departmanında 1 yıl tecrübeli veya yetiştirilmek üzere, MS Office uygulamalarını etkin olarak kullanabilen, Personel özlük işleri, Bordrolama ve yasal mevzuatlara hakim, Puanta..

İstanbul Avrupa / Avcılar GROUP34 GÜVENLİK / İSTANBUL SERVİCE GROUP

- Personel ve özlük işlerinde bilgi sahibi -Personel seçimi ve yerleştirmede deneyimli - Hizmet vermekte olduğumuz projelerin genelinde görev yapan personellere hakim olarak puantaj işlemlerini hazırlayıp düzenleyebilecek, puantörlük bilgisi olan, - Microsoft ofis programları (Word..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Dinçmar Ekonomi Marketleri

MARKET SEKTÖRÜNDE 4 ŞUBESİ 100-150 ÇALIŞANI OLAN ŞİRKETİMİZİN İNSAN KAYNAKLARI İŞLERİ VE BORDRO İŞLERİNİ DE YAPABİLECEK ELEMAN İHTİYACIMIZ VARDIR...

İstanbul Anadolu / Kartal YÖRE GRUP

Merkezi Kocaeli Gebze de bulanan Grup şirketler bünyemizde görevlendirilmek üzere ; Personelin puantaj kontrolü ve maaş ödemelerinin yapılması, • Personelin devam kontrolünün takibi, • Ücretlendirme ve özlük işlemlerinin mevzuata uygun olarak gerçekleştirilmesi, •..

Kocaeli / Başiskele Green Lojistik

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz firmaya, "İnsan Kaynakları Uzmanı" arayışımız bulunmaktadır. - İnsan Kaynakları departmanındaki projelere destek vermek - Personel ihtiyaçlarının belirlenmesi, kadro takibi, analizleri Ara..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Vitamin Group

Radyo ve televizyon kanallarımızın bünyesinde bulunan Telemarketing şirketimizde ; - Personel akışını kontrol edecek, - Şirket bünyesinde insan kaynakları uygulamalarının geliştirilmesi, kurumsallaştırılması ve uygulanması aşamalarında aktif rol üstlenip katkı sağlayabilecek bilgi..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Motorfan Elektrik Sanayi

Hadımköy'de imalat sektöründe bulunan fabrikamızda çalışmak üzere; 1) Personel alımı ile ilgili mülakat dahil tüm süreci takip edecek. 2)Personel çıkışları ile ilgili tüm süreci takip edecek. 3)Bordrolama konusunda uzman 4)Fabrikamızdaki personel düzenini ve özlük dos..

İstanbul Avrupa / Bağcılar BİLGE KORUMA VE ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ

• Personel özlük işleri bölümünde en az 2 yıl iş tecrübesi bulunan • Kayıt kontrol ve raporlama becerisi kuvvetli • MS Office programlarını etkin kullanabilen • Tercihen ön muhasebe kayıt kontrol ve işlemlerinde bilgi sahibi • Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek..