İşçi Şoför İş İlanları

Pozisyon: İşçi Şoför
Kütahya / Merkez Kütahyasu

MERKEZ İLİMİZDE BAKKAL , MARKET , BÜFE , KANTİN VB. GİBİ İŞ YERLERİNE SU DAĞITIMI YAPACAK ÇALIŞACAK ARKADAŞLAR ARIYORUZ. ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ VEYA TECİLLİ B EHLİYETİ OLAN 30 YAŞ ALTI 1400 TL NET MAAŞ PRİM ( UZUN SÜRELİ ÇALIŞAN ) SİGORTA YEME..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Öz Branda Tekstil San Ve Tic Ltd Sti

DEPO ELEMANI OLARAK ÇALIŞACAK VE MALZEME DAĞITACAĞI İÇİN ŞOFÖRLÜĞÜ OLAN BAY ELEMAN ARANIYOR. FİRMAMIZ DA TOPTAN BRANDA, TENTE KUMAŞLARI VE AKSESUARLARI SATILMAKTADIR. YERİNE GÖRE AĞIR MALZEMELERİMİZ DE MEVCUTTUR. SÜREKLİ ÇALIŞACAK VE KALICI BİR ELEMAN ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Pendik Kadir Gıda

Firmamız bünyesinde gece sevkiyatında çalışacak askerliğini yapmış B veya E sınıfı ehliyeti bulunan src belgesi bulunan çalışma arkadaşları aramaktayız. Detaylar yüzyüze görüşülecektir..

Biriminin bağlı olduğu lokasyon operasyonunda müşteri ilişkilerini yönetecek, Kargo alım ve teslimatı yapacak, Şubeye gelen kargoları araç kullanarak zamanında hasarsız bir şekilde alıcılara ulaştırmak. Şubeden gönderilecek kargoları araç kullanarak, müşterilerden zamanında alıp şu..

İstanbul Avrupa / Tümü Abacı Giyim

Merkezi Davutpaşada olan Tekstil şirketimize getir-götür işlerini yapabilecek Şoför alınacaktır. ilgilenen adayların şirketimizi arayıp Derviş bey ile görüşmesi rica olunur 05304088131...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Gemini İthalat

HARAMİDERE (BEYLİKDÜZÜ) DE BULUNAN DEPOMUZDA ÇALIŞACAK, DEPO TEMİZLİĞİ VE GETİR GÖTÜR İŞLERİNİ YAPACAK, ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ, VASIFSIZ ELEMAN ELEMAN - İŞCİ ALINACAKTIR. VARSA OTO EHLİYETİ OLANLAR TERCİH EDİLİR ULAŞIM : İŞ YERİMİZ HARAMİDERE METROBÜS DURAĞI ÖNÜNDE..

Bursa / Osmangazi Bursa Dijital

Bursa'da BUTTİM'de Dijital Baskı konusunda da hizmet veren firmamız her geçen gün müşteri portföyünü arttırmaktadır. Bu sebeple şirket içinde ve dışında folyo, foreks, vinil, oneway, araç kaplama uygulamaları gibi işlerin montajında görevlendirilmek üzere ekip arkadaşları aramaktayız. ..

İstanbul Avrupa / Avcılar Dlz Pet Nakil

Firmamız bünyesinde kendi aracı ile çalışabilecek, üzere uzun yol deneyimi ve kamyonet tarzı aracı olan Şoför alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Bağcılar İsfa Temizlik

En az 3 yıl kamyon veya minibüs kullanmış, tecrübeli şoför alınacaktir. Ücret dolgundur...

İstanbul Avrupa / Şişli Sudem Çiçekçilik

ANNELER GÜNÜNDE ÇALIŞACAK; ŞİŞLİ, OKMEYDANI, PERPA TARAFLARINI İYİ BİLEN MOTORLU YA DA ARABALI KURYELER ARANMAKTADIR...