İşçi Şoför İş İlanları

Pozisyon: İşçi Şoför
İstanbul Anadolu / Tuzla Vista Boya Yapı Kimyasalları Ltd Şti

Sultanbeyli civarında oturan, şirket aracı kullanabilecek işçi alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Tümü Transkurye

Ekol'e bağlı Transkurye Lojistik'te (Muavin-Şoför) işe alınacak Çalışma-Takım arkadaşları arıyoruz. İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasına İlaç sevk ve dağıtım yapılacaktır. Muavin olarak işe başlayacak arkadaşların iş konumu İlaç üzerine olacaktır. Yani ''ilaç isimlerini, ecza depolarını öğrenme..

Denizli / Merkez Dnz Gülcan Tekstil Ltd Şti

TEKSİDİLDE CALIŞACAK ŞÖFOR ELEMAN ALINACAK ŞEHİR İCNDE SERECESİ BELGESİ OLMASI ŞARTIR ŞÖRLÜK DENEYIMİ OLMASI GEREKİR MULAKATDA BAKILACAKTIR..

YAPMAKTA OLDUĞUMUZ MEYVE SEBZE TERADİK İŞİNDE ÜRÜNLERİN TESLİMATINI YAPABİLECEK AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN BAY ELEMANLARA İHTİYACIMIZ VARDIR ...

Bursa / Yıldırım Ozan Cam Ayna

Sektörünün öncü firmalarından olan işletmemizin sevkıyat bölümünde çalıştırılmak üzere, Askerlik ile ilişkisi bulunmayan E sınıfı ehliyetli SRC3 veya SRC4 belge sahibi Tercihen Yıldırım'da ikamet eden En az 2 yıl ticari araç şoförlük deneyimi olan bay personeller..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Damla Halı Yıkama

Ümraniye - Ataşehir - Kadıköy bölgesini bilen servis şoförü aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Arslan As

Ürünlerimizi belirli rutlarda dağıtımını yapabilecek arkadaşlar aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Tuzla Er-Pa Mühendislik

Firmamız bünyesinde çalışacak B Ehliyetli Emekli Şöför alınacaktır..

Konya / Güneysınır İkiel İnsaat

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere Konyada ikamet eden +src+piskoteknik belgesi olan damperde tecrübeli tır şöförleri aranmaktadır..

İstanbul Avrupa / Şişli Postanet Kurye Hizmetleri

2002 DEN BERİ HİZMET VERMEKTE OLAN KURUMSAL KURYE FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK MOTORLU KURYE ELAMANLARI ARANMAKTADIR. TECRÜBELİ MOTO KURYELER İÇİN MAAŞ 2,500 TL TECRÜBESİZ MOTO KURYELER İÇİN MAAŞ 1,700 TL..