İşçi Şoför İş İlanları

Pozisyon: İşçi Şoför
Kocaeli / Gebze Roteksmat Reklam Ürünleri

İŞ YERİMİZDE ÇALIŞACAK ŞOFÖRLÜĞÜ OLAN BAY ELEMANLAR ALINACAKTIR. SEVK OLDUĞU ZAMAN SEVKE GİDECEK SEVK OLMADIĞI ZAMAN İŞ YERİMİZDE BEDENEN ÇALIŞACAK . MAAŞ + SSK + YEMEK VERİLECEKTİR. YOL SİZE AİTTİR.. DEVAMLI PERSONEL TERCİHİMİZ OLACAKTIR. NOT : PLASİYER TÜCCAR OLARAK YETİŞTİRİLECEKTİ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Sahra Rent A Car

MOBİL LASTİK İŞİNDE ÇALIŞACAK,LASTİK SÖKME TAKMA İŞİNDE TECRÜBELİ YADA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE VASIFSIZ,ŞOFÖRLÜĞÜ OLAN ELEMANLAR ALINACAKTIR. DOLGUN MAAŞ+YEMEK+SGK+YOL ÜCRETİ İLETİŞİM TELEFON:0536 388 43 43..

- İZMİRDE İKAMET EDEN, - EN AZ 5 YIL ÇALIŞMIS OLAN, - FRİGO TAŞİMA İŞİ BİLEN, - E SINIF EHLIYETI, SCR Sİ VE BELGELERİ TAM OLAN, - UZUN YOL ÇALIŞMIŞ, - UYUMLU, İŞ DİSİPLİNE SAHİP, SORUMLULUK SAHİBİ, BİR ŞÖFÖR ARANMAKTADİR. - LUTFEN CİDDİ İŞ ARAYAN KİŞİLER BİZİMLE İ..

Ankara / Etimesgut Baransu Halı

Ankara'da çeşitli semtlerde ve AVM'lerde mağazası bulunan firmamızın DEMETEVLER,İSTANBUL YOLU,ERYAMAN bölgelerinde bulunan halı satışı yapılan mağazalarında satılan halıların ve uyku ürünlerinin (yatak-baza) sevkiyatını gerçekleştirebilecek ; -Tercihen Halı ve Mobilya mağazalarında sevk..

GREYDER KULLANABİLECEK BELGELİ VE DENEYİMLİ OPERATÖR ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Set Endüstriyel Filtre Klima

Havalandırma filtreleri üretimi yapan firmamızında şirket aracımızla İstanbul içerisinde sevkiyat işlerinde görevlendirilmek üzere; - İstanbul trafiğine hakim, adres bilgisi olan - Haftanın belirli günlerinde sevkiyata çıkabilecek, sevkiyat olmayan günlerde imalatta görev al..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Yılmaz Ticaret

Firmamıza şöför alınacaktır.Tecrübeli, otomobil ve kamyonet kullanabilen.Araç temizliğine önem veren ve getirdiği malzemeleri yerlerine götürebilecek erkek çalışan arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Has Adıyaman Çiğ Köfte

ÜMRANİYE IHLAMURKUYUDA BULUNAN ÇİĞ KÖFTE VE SU DÜKKÜNIMIZA DAĞITIM YAPABİLÇEK TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ ARKADAŞLAR ARAMAKTAYIZ B SINIFI EHLİYETLİ VEYA MOTOR EHLİYETLİ OLMASI ŞART..

İstanbul Avrupa / Avcılar Öz Huzur Rulman Teknik Hırdavat

AVCILAR BEYLİKDZÜ ESENYUR CİVARA HIRDAVATTAN ANLAYAN DENEYİMLİ EHLİYETLİ SATIŞ PAZARLAMA ELEMANI ALINACAKTIR..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Fatıh Yıldız Yapı Malz San Tic Ltd Şti

DENEYİMLİ TIR VE KAMYONET ŞÖFÖRÜ ARIYORUZ..