Kalfa İş İlanları

Pozisyon: Kalfa
İstanbul Anadolu / Sancaktepe Viko by Panasonic

• Teknik veya Endüstri Meslek Lisesi Kalıp/Torna-Tesviye bölümlerinden mezun • Saç Metal kalıpların üretim bilgisine sahip • Konvensiyonel tezgahları kullanabilen (freze, torna, taşlama, EDM) • Teknik resim okuyabilen • Vardiyalı çalışabilecek • İstanbul Anadolu Yakası’..

İstanbul Avrupa / Fatih Sıraç Elektrik Taahhüt

İSTANBUL TOPKAPI SARAYI ŞANTİYEMİZİN ELEKTRİK TESİSATI İŞİNDE ÇALIŞACAK USTA VE KALFALARI ALINACAKTIR SSK+YEMEK+MAAŞ+BARINMA (PREFABRİK KONTEYNER) ..

Ankara / Etimesgut Teona Mühendislik

Ankara da yapımı devam eden şantiyelerimizde çalıştırılmak üzere elektrik ustaları, elektrik kalfaları ve çıraklar alınacaktır. SERVİS GÜZERGAHI İstanbul yolu - samsun yolu - ostim otobandan keçiörene ve pursaklara SGK + MAAŞ + YEMEK + SERVİS + MESAİ + HAFTA TATİLİ..

İzmir / Menderes Akseki Yapı

MENDERESDEKİ Pvc Fabrikasında, ÇALIŞACAK usta ve kalfalar alınacaktır NOT; Görüşmeler yüzyüze yapılacaktır...

Ankara / Yenimahalle Noorwood Ahşap Tasarım

Fabrikamızda; Mobilya İmalat ve Montaj Departmanlarına, Deneyimli (mutfak,banyo,ray dolap vs ve iç kapı imalatı) Takım ruhu ve imalat ürün kalitesini benimseyen “ TAKIM” ARKADAŞLARI ARIYORUZ... ( Siteler ve Sincan Tarafına Servisimiz Vardır.)..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Füzyon Makina Kalıp Kaynak San. Tic. A. Ş.

İkitelli deki yeni fabrikamıza ; Makina ve Proses tank imalatında çalışacak tecrübeli argon kaynak ustaları alınacaktır. Kurumsal yapı altında çalışabilecek, gelişmeye öğrenmeye açık ve yeni teknolojiler kullanmaya meraklı ustalarımızı bekliyoruz. *Maaş *İkramiye *Agi ..

İstanbul Avrupa / Güngören Eczane

- EN AZ 5 YILLIK ECZANE KALFALIĞI TECRÜBESİ BULUNAN - SGK MEVZUATINA SON DERECE HAKİM - SGK FATURALAMASI YAPABİLEN - İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI - ERKEK - REFERANSI OLAN - ECZACI KALFASI ARANMAKTADIR..

Bursa / Nilüfer S S Kuaför

KUAFÖR SALONUMUZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE BAYAN KALFA VE USTA ARANMAKTADIR...

URFA 2. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE MOTOR VE POMPA İMLATAI YAPAN FABRİKAMIZDA YETİŞTİRLMEK ÜZERE CNC OPERATÖRÜ ALINACAKTIR ENDÜSTRİ MESLEK LİDEDİ MEZUNLARINA ÖNCELİK TANINACAKTIR..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bef Elektrik

AVRUPA VE ANADOLU YAKASI ŞANTİYELERİMİZ İÇİN ELEKTRİK USTA - KALFA VE YARDIMCILARI ALINACAKTIR..