Kalfa İş İlanları

Pozisyon: Kalfa
İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Kuaför Kerime

Bayan kuaföründe çalışacak bayan kompleci ve kalfa aranmaktadır. İlgilenenlerin mail atmak yerine iş telefonundan ulaşması rica olunur. Salı günleri kapalıyız...

İstanbul Avrupa / Avcılar Pozitif Etiket Matbaa

OFSET BASKI MAKİNASINDA ÇALIŞMIŞ, ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ.RULO ETİKETTE YEŞİRTİRMEK ÜZERE KALFALAR ALINACAKTIR. ESENYURT,AVCILAR,BEYLİKDÜZÜNDE İKAMET EDEN ARKADAŞLAR TERCİHİMİZDİR....

Ankara / Tümü Misbaşak Francala

İşinde titiz, pratik, gıda güvenliği ve hijyen konusunda duyarlı, Ekip çalışmasına yatkın, Yoğun iş temposu ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Dinamik ve sorumluluk sahibi olan..

Bursa / Tümü Ges Teknik

GES TEKNİK BURSA Klima Bakır Borulamasında ve Montajında Çalışacak Deneyimli Usta ve Kalfa Elemanları Alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Güngören Kale Kilit

Çerkezköy'de kurulacak Avrupa'nın en büyük kilit üretim entegre tesisi için; İstanbul Güngören fabrikamızda görevlendirilerek, 2016 yılı Nisan/Mayıs ayı itibariyle Çerkezköy fabrikamıza geçişi sağlanacak, Kalıphane bölümü için Lazer Operatörü alınacaktır. * Teknik Lise veya..

İstanbul Anadolu / Maltepe Soytaş Elektrik

İstanbul Maltepe Elektrik Kalfası, Elektrik Ustası İş İlanı SOYTAŞ ELEKTRİK SAN.TİC.LTD ŞTİ Maltepe'de Bulunan İş Yerimizde Çalışmak Üzere; Elektrik Kalfaları, Elektrik Ustaları, Alınacaktır. Dolgun Maaş+ SGK+ Yemek+ Yol. Maltepe...

Yalova / Merkez Yağmur Elektrik

Konut, okul,villa inşaatlarında tam zamanlı çalışacak elektirik tesisat ustası veya kalfası alınacaktır. Maaş; 1300TL ila 2300TL arası+sigorta+yemek+konaklama..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü TTAF ELEKTRONİK

BEYLİKDÜZÜ'NDE BULUNAN FABRİKAMIZA; - TORNA, FREZE, DALMA EREZYON, MATKAP VE TAŞLAMA TEZGAHLARINI KULLANMASINI BİLEN, - LİSE MEZUNU - ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ, - PLASTİK ENJEKSİYON KALIP BİLGİSİNE SAHİP - BAHÇELİEVLER, AVCILAR, BEYLİKDÜZÜ, ESENYURT SEMTLERİNDE OTURAN..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Era Elektrik

BANKA VE MAĞAZA GİBİ URUMSAL FİRMALARIN ELEKTRİK İŞLERİNİ YAPMAKTA OLAN FİRMAMIZA TAKIM ARKADAŞLARI I ARIYORUZ. .YOL + YEMEK + SSK + 1500 TL..

Bursa / Tümü CRT HUMAN

CRT Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Crt Human ; kurum ve kuruluşların iş yaşamlarında istedikleri vizyona ulaşabilmeleri için gerekli olan nitelikli iş gücünü sağlamak amacıyla 1997 yılında kurulmuştur. Profesyonel hizmet kalitesiyle insan kaynakları, bordrolama, seçme yer..