Kalfa İş İlanları

Pozisyon: Kalfa
Bursa / Yıldırım Drama Motor Yenileme

Motor yenileme işinde yetiştirilmek üzere,tercihen meslek lisesi mezunu personel alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Eyüp Platformsan Makina Ve Yapı Sistemleri

Demir Celik islerinde calismis usta ve kalfalar alinacaktir. Ilk gunden SSK yapilacaktir...

İstanbul Anadolu / Kartal Eg Otomotiv

ARAÇ KLİMALARI BAKIM ONARIM SERVİSİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE oto elektrik kalfası yada ustası alınacaktır. çalışma saatleri: pazartesi-cumartesi 08:30 - 19:00..

İstanbul Anadolu / Kartal Eg Otomotiv

ARAÇ KLİMALARI TAMİR VE BAKIMI YAPAN İŞYERİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE * ARAÇ TAMİR BAKIM SERVİSİNDE ÇALIŞMIŞ YETİŞTİRİLMEK ÜZERE ELEMAN ALINACAKTIR. ÇALIŞMA SAATLERİ: PAZARTESİ -CUMARTESİ 08:30 - 19:00..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Mipsan Makina

İMES Sanayi sitesinde yer alan talaşlı imalat atölyemiz için yeni mezun ya da tecrübeli "SERTİFİKALI KAYNAKÇILAR" aramaktayız: - Ümraniye/Dudullu çevresinde ikamet - Liseden Metal İşleri ya da Meslek Lisesi Mezunu (Tercih sebebi) - Kaynakçı Sertifikasına sahip (Tercih sebebi..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Eksen Elektrik Aydınlatma

Eksen Elektrik Aydınlatma firmasının aktif ilanlarına veya diğer Elektrik Ustası / Teknisyen / Tekniker ilanlarına göz atabilirsiniz.Eksen Elektrik Aydınlatma Elektrik Ustası / Teknisyen / Tekniker ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Tümü Misbaşak Francala

Kuru Pasta Biriminde Çalışacak Kalfa, olarak görev yapacak takım arkadaşları arıyoruz. İşinde titiz, pratik, gıda güvenliği ve hijyen konusunda duyarlı, Ekip çalışmasına yatkın, Yoğun iş temposu uyum sağlayabilecek, Dinamik ve sorumluluk sahibi olan,..

Ankara / Çankaya Drm Elektronik

Ankara şantiyemize elektrik usta ve yardımcıları aranıyor...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Öztürk Yapı

YANGIN DOLAPLARI ÜRETEN FİRMAMIZIN KAYNAK DEPARTMANINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; TERCİHEN GAZ ALTI KAYNAĞI VE ARGON KAYNAK YAPABİLEN KAYNAK USTALARI ALIMI YAPILACAKTIR. ASKERLİK HİZMETİNİ TAMAMLAMIŞ, ALANINDA DENEYİMLİ VE KISA VADEDE DÜŞÜNMEYEN ADAYLARIN BAŞVURMALARINI RİCA EDERİM. 1 ADET DE YE..

Antalya / Muratpaşa Frekans Elektrik Proje Taahhüt

Antalya'daki şantiyemizde görevlendirilmek üzere Usta ve Kalfalara ihtiyaç duyulmaktadır...