Modelist İş İlanları

Pozisyon: Modelist
İstanbul Avrupa / Bağcılar Yele Triko Tekstil

Bağcılarda çocuk giyim firmamızda çalışacak Renk, kumaş, aksesuar, kalıp ve dikim teknikleri konusunda bilgi ve deneyim sahibi olan, Özellikle Elde Kalıp çıkartmaya hakim, tecrübeli Modelist alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Güngören Sirius Tekstil

Konfeksiyon,abiye ve günlük elbise gurubunda en az 10 yıl deneyimli,kalıp bilgisi olan Serileme yapabilecek, Wearcadfe programını kullanabilen, Ölçü ve dikiş talimatını düzenleyebilecek, modelist aranıyor..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Medinenur Tekstil

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; boli patent programı bilen örme ve dokumada en az 5 yıl deneyimli avrupa yakasında ikamet eden 25 - 40 yaş arası dikim bilgisi olan çalışma arkadaşları aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy By Seda Vural Modaevi

Her model kalıbı çıkarabilecek yeteneğe sahip, haute coutre tasarım konusunda tecrübeli, kıyafet tasarımından modelin bitmesine kadar olan sürede kalite, kontrol takibini yapabilecek ,özellikle kalıp çıkarma konusunda kendine güvenen modelist aranmaktadır....

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Tekspark Tektil

halkalıdaki tekstil firmamıza modelhanede çalışmış 25 yaş altı en az 1 yıl deneyimli modelist yardımcısı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Sultangazi Zi Tekstil

50. Yıl Mah. bulunan firmamıza bay bayan profesyonel gerber programını bilen modelist aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Sultangazi Kalben Tekstil

Sultangazi'deki Tekstil Firmamızda Çalışmak Üzere; Bay Ve Bayan Gemini Programını Bilen Modelist Alınacaktır. SULTANGAZİ'ye Ulaşım Sorunu Olmayan Avrupa Yakasından Başvurular Kabul Edilir..

Bursa / Yıldırım Necix's Baby Collection

Genel nitelikler: • Tercihen Wearcadfe programını bilen • Tasarım programlarını kullanabilen • Renk, kumaş, aksesuar, kalıp ve dikim teknikleri konusunda bilgi ve deneyim sahibi olan, • Tema bazında koleksiyon hazırlama bilgisine sahip olan • Detaylara önem veren, sorum..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Deniz Tekstil

Yenibosna'da bulunan Dokuma-Örme ürünler İmal eden, İhracat ağırlıklı firmamıza; Dokuma ve Örmede deneyimli Optitex programı kullanabilen Modelist ve modelist yardımcısı alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Yazbahar Teks

İstanbul Sultangazi'deki Firmamıza Bayan Gömlekte Çalışacak Deneyimli Bayan Modelist Alınacaktır...