Modelist İş İlanları

Pozisyon: Modelist
İstanbul Anadolu / Üsküdar Beri Giyim

Gemini programında anlayan tecrübeli modelist ihtiyacımız vardır. İletişim : HAKAN AKBAŞ 533 548 06 03..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Aryaka Tekstil

DOKUMA VE ÖRMEDE TECRÜBELİ. GENÇ VE SPOR BAYAN GİYİMİNDE ÇALIŞICAK BİLGİSAYAR KULLANABİLEN (TERCİHEN REDTREE). ULAŞIM SORUNU OLMAYAN MODELİST ARANMAKTADIR. YERİMİZ BAYRAMPAŞA KARTALTEPEDEDİR. ADRES: KARTALTEPE MAH. ÇİMENZAR SOK. NO:5/B KARTALTEPE / İSTANBUL..

İstanbul Avrupa / Güngören Nella Tekstil

FİRMAMIZA DOKUMA VE ÖRME BİLEN BAYAN ELBİSE ÜZERİNE DENEYİMLİ BAYAN MODELİST ALINACAKTIR FİRMAMIZDA KULLANDIĞIMIZ PROGRAM POLYPATTERN'DiR HERHANGİ BİR PROGRAM BİLMENİZDE YETERLİDİR KALIP BİLGİNİZ UYGUN OLUP İŞE BAŞLAMINIZ HALİNDE FİRMAMIZ TARAFINDAN KURSA GÖNDERİLECEKSİNİZ TARZIM..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Palmira Tekstil Ürünleri

-GENEL NİTELİKLER- -Tasarımcılardan Gelen Tasarım Föylerine Ve Ürün Künyelerine Uygun Yeni Modellerin Kalıplarını Çıkartmak, -Çıkarılan Kalıpları Ve Kumaşları Zarflara Koyarak Dikimhaneye Teslim Etmek, -Dikilen Numuneleri Tasarımcı İle Prova Etmek Ve Gerekiyorsa Düzeltmeleri Yapmak..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü İnfo-Akademi.com

Info Akademi bünyesinde; + Modelistlik ve Stilistlik konularına hakim, + Moda tasarım konularında sektörü takip edebilen, + Rahat çalışma ortamında, + İnsanlarla ilişkisi kuvvetli, + Maaş + Prim sistemiyle çalışacak, + Yetiştirilmeye ve kendisini geliştirme..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Bahadırlar Tekstil

İÇ PİYASA VE OSMANBEY,LALELİ PİYASALARINA BAYAN DIŞ GİYİM ÜRETİMİ YAPAN FİRMAMIZA AUDOCES PROGRAMINI KULLANABİLEN NUMUNE VE SERİ YAPABİLECEK MODELİST ARIYORUZ..

İstanbul Avrupa / Şişli Biem Tekstil

Firmamızın Mecidiyeköy İzzetpaşa'da bulunan imalathanesinde çalışmak üzere : - En az 10 yıl deneyimli - Örme ve dokuma kumaş konusunda tecrübeli - Tercihen Wear Cad programını bilen - Dikkatli-sorumluluk sahibi ve işini seven çalışma a..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Ardaras Tekstil

Genel nitelikler: **Meslek Yüksek Okulu 'Hazır Giyim ve/veya Moda Konfeksiyon' bölümü mezunu, ** Dokuma ve Örme grubu alanında deneyimli, ** Gemini programı kullanabilen, **Serilendirme, ölçülendirme, dikiş, kumaş, aksesuar, yıkama , teknik föy haz..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Ultima Tekstil

25 yılını dolduran ihracat firmamıza; Örme çocuk modellerinde deneyimli modelist aramaktayız..

İstanbul Avrupa / Şişli Mapata Tekstil

GENEL NİTELİKLER Bomonti Şişli' de bulunan Mapata Tekstil Dış Giyim Üretim Firmasına, • En az lise mezunu, • Bayan Manto-Kaban-Trençkot alanında deneyimi olan, • Dokuma bilen, • Modelistlik konusunda en az 7 yıl deneyimi olan, • İstanbul Avrupa yakasında ikamet ed..