Modelist İş İlanları

Pozisyon: Modelist
İstanbul Anadolu / Kartal Kıraç Mağz Moda Tekstil

MODELHANEMİZDE ÇALIŞACAK KALIP SERİLEME MALİYET PASTAL İŞLERİNDE DENEYİMLİ GEMİNİ OPERATÖRÜ ARANMAKTADIR. EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ OLMASI VE İŞ TAKİP EDEBİLEN SORUMLULUK SAHİBİ OLAN BAYAN ELEMAN ARANMAKTADIR.GEMİNİ PROGRAMI BİLEN ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Hkm Group

DENİM NAN DENİM PANTOLON ÜRETİMİ YAPMAKTA OLAN FİRMAMIZA DENEYİMLİ MODELİST ALINACAKTIR. Dünya markalarına dokuma pantolon üretimi yapan firmamıza; klasik, yıkama ve boyamalı pantolonda tecrübeli ve aşağıdaki özelliklerde MODELİST aranmaktadır. Baz kalıp ve seri yapabilec..

İstanbul Avrupa / Güngören Mareteks

İŞ TANIMI : ÜRETİM KOORDİNATÖRLÜĞÜNE BAĞLI ÇALIŞACAK MODELİST - Erkek spor giyiminde Türkiye ve dünyanın çeşitli bölgelerine kendi patentli markaları ile satış yapan firmamıza ; - İlgili bölümlerden mezun , DENIM sektöründe deneyimli GEMİNİ programını kullanabilen farklı progr..

İstanbul Avrupa / Güngören Koç Tekstil

MERTER'DE BULUNAN FİRMAMIZA; *POLYPATTERN PROGRAMI KULLANABİLEN , *MODELİST VE *MODELİST YARDIMCISI ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Güngören Cb Tekstil

İhracat yapan firmamıza gerber sistemde * Modelist yardımcısı * Dikiş , ütü ve ölçü kontrol bilgisi olan * Çalışkan * Disiplinli..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Llt Tekstil A. Ş.

FİRMAMIZA GEMİNİ PROGRAMINA HAKİM DENEYİMLİ MODELİST ARANMAKTADIR..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Berru Giyim

Eyüp Topçular da Ortaklar İş hanında bulunan üretim yerimizde çalışmak üzere; * 20-30 yaş aralığında * Bayan * Bilgisayar ve kalıp bilgisi olan * Daha önce benzer pozisyonda çalışmış (Tecrübesiz başvurular değerlendirilmeyecektir) * Öğrenmeye açık * Takım..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Dündar Tekstil

penyede kendi modelini dikebilen BAY-BAYAN modelist alınacaktır.(stilistlik bilgisi olan tercihimizdir.) müracat musa bey=0532 506 08 02..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Englısh Park

Şirinevler de bulunan kurumumuza modelist hocası aranmaktadır.ilgili arkadaşların online cv bırrakması gerekmektedir.telefonla bilgi almak için yetkili kişi : Banu Hanım: 05443442005..

İstanbul Avrupa / Kağıthane İroni Tekstil

İRONİ Tekstil Bayan Giyimde Çalışacak Audaces programı kullanabilen modelist ve modelist yardımları alınacaktır. Adres: Talatpaşa Kağıthane İstanbul..