Müdür İş İlanları

Pozisyon: Müdür

Çevre, Test ve Analiz laboratuvarımız için laboratuvar müdürü görevini üstlenebilecek: *Ofis programlarını iyi bilen *Tercihen sektörde 5 yıl deneyimli. *Analitik cihaz kullanabilen *17025 kalite sistemi, akreditasyon konularında bilgili *İngilizce bilen..

İstanbul Avrupa / Fatih Bil Okulları Fatih

Bil Okulları Fatih firmasının aktif ilanlarına veya diğer Okul Müdürü ilanlarına göz atabilirsiniz.Bil Okulları Fatih Okul Müdürü ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Şişli Minik Yıldızlar Ana Okulu

Minik Yıldızlar Anaokulları Şişli-Mecidiyeköy Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; bayan ANAOKULU MÜDÜRÜ / KOORDİNATÖR ÖĞRETMEN alınacaktır. Aranan Nitelikler • Anaokulunda en az 5 yıl deneyimli • Üniversitelerin okul öncesi öğretmenliği lisans mezunu • Çocuklarla ça..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Hun Özel Güvenlik Ve Koruma Hizmetleri

ŞİRKET MERKEZİNDE ÇALIŞACAK GÜVENLİK MÜDÜRÜ BAY - BAYAN * 5188 sayılı yasayı uygulama düzeyinde hakim olan, * Daha önce benzer pozisyonda sektör tecrübesine sahip * B sınıfı ehliyete sahip ve aktif olarak araç kullanabilen, * Yöneticilik vasıfları gelişmiş, * Yo..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Hun Özel Güvenlik Ve Koruma Hizmetleri

ŞİRKET MERKEZİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE 1 - BEYLİKDÜZÜ VE CİVARINDA İKAMET EDEN 2 - GÜVENLİK VE TEMİZLİK DEPARTMANLARINDA OPERASYON BÖLÜMÜNDE ÇALIŞMIŞ TECRÜBELİ 3 - AYNI ZAMANDA PAZARLAMA DEPARTMANIN DA ÇALIŞMIŞ TECRÜBELİ 4 - KENDİNE GÜVENEN 5 - EKİP ÇALIŞMA..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Toprak Elektromekanik

Toprak Elektromekanik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ziraat Mühendisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Toprak Elektromekanik Ziraat Mühendisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Güngören Comeor Tekstil

Comeor Tekstil firmasının aktif ilanlarına veya diğer İmalat Müdürü ilanlarına göz atabilirsiniz.Comeor Tekstil İmalat Müdürü ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Aydinç Tekstil Turizm

Grup Firmamız olan, İstanbul ili Fatih ilçesinde bulunan 24 odalı butik otel için ; * Üniversitelerin tercihen Turizm - Otelcilik bölümü lisan mezunu * Otel yönetiminde en az 3 yıl deneyimli * İngilizce bilen, * Bilgisayar Office programlarına hâkim,..

İstanbul Anadolu / Tümü Star Klips

Star Klips firmasının aktif ilanlarına veya diğer Muhasebe Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Star Klips Muhasebe Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Antalya / Manavgat KOTON

Bizimle Büyümeye Hazır mısın? Çünkü biz büyük işler yapıyoruz. 25 ülkede varlık gösteriyor, her yıl 50'ye yakın koleksiyonda 10.000 yeni ürünü moda severlere sunuyoruz. Türkiye'deki 282, yurt dışındaki 154 mağazamızla yılda 25 milyon ürünün satışını gerçekleştirirken, enerjimizi ve din..