Müdür İş İlanları

Pozisyon: Müdür
İstanbul Avrupa / Güngören Cb Tekstil

Cb Tekstil firmasının aktif ilanlarına veya diğer İmalat Müdürü ilanlarına göz atabilirsiniz.Cb Tekstil İmalat Müdürü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Smc Turizm İnşaat Ltd.

SMC Turizm 25 yılı aşkın süredir eğlence ve turizm sektörünün bir parçası olan şirketimiz yeni yüzler aramaktadır...

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Özakgün Paz Tic San Aş.

ÜLKER DİSTRİBÜTÖRÜ OLARAK FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA , • Muhasebe alanında minimum 10 sene tecrübeli, Logo programına hakim Muhasebe Müdürü • Muhasebe alanında minimum 5 sene tecrübeli, Logo programına hakim Muhasebe Müdür Yardımcısı alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Gnc Group

5188 sayılı özel güvenlik yasasına ve mevcut iş kanunlarına hakim operasyon ve satış yönü kuvvetli güvenlik ve temizlik koordinatörlerine ihtiyacımız vardır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Topkapı Koleji

Topkapı Koleji firmasının aktif ilanlarına veya diğer Okul Müdürü ilanlarına göz atabilirsiniz.Topkapı Koleji Okul Müdürü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Bursa / Nilüfer İspat Temel Lisesi

İspat Temel Lisesi firmasının aktif ilanlarına veya diğer Okul Müdürü ilanlarına göz atabilirsiniz.İspat Temel Lisesi Okul Müdürü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Net Danışmanlık

İş Açıklaması Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, endüstriyel boyahane ve boya ekipmanları vb. üretimi yapan, sektörün ileri gelen yerli şirketlerinden biri için Rusya'da çalışabilecek Satış Müdürü arayışımız bulunmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar 40 yaş..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Aşhan Yemek

Aşhan Yemek firmasının aktif ilanlarına veya diğer Proje Müdürü ilanlarına göz atabilirsiniz.Aşhan Yemek Proje Müdürü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler MENTAL DANIŞMANLIK

Mental Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Bayi Müdürü ilanlarına göz atabilirsiniz.Mental Danışmanlık Bayi Müdürü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..