Müdür İş İlanları

Pozisyon: Müdür
İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Htr Gıda / Lavazza

Htr Gıda / Lavazza firmasının aktif ilanlarına veya diğer Cafe Müdürü ilanlarına göz atabilirsiniz.Htr Gıda / Lavazza Cafe Müdürü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Kartal Üçel Temel Eğitim Kurumları

Üçel Temel Eğitim Kurumları firmasının aktif ilanlarına veya diğer Müdür ilanlarına göz atabilirsiniz.Üçel Temel Eğitim Kurumları Müdür ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Pizza Bulls

Pizza Bulls firmasının aktif ilanlarına veya diğer Restoran Müdürü ilanlarına göz atabilirsiniz.Pizza Bulls Restoran Müdürü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

BALGATDAKİ TEMİZLİK FİRMAMIZA DENEYİMLİ,SEKTÖRÜ BİLEN,MÜŞTERİ PORTFÖYÜ OLAN SATIŞ VE PAZARLAMA KONUSUNDA TECRÜBELİ,OPERASYON MÜDÜRLÜĞÜ YAPMIŞ PERSONEL ARANIYOR. AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN 2500 TL MAAŞ+SGK+YEMEK..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Cennet Toprak Gayrimenkul

*ÜNİVERSİTE MEZUNU *GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ *ARAPÇA YADA İNGİLİZCE DİLİNE HAKİM *ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM SAĞLAYABİLECEK *ÇÖZÜM ODAKLI *DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖZEN GÖSTEREN *T.C. UYRUKLU *BAY VEYA BAYAN..

İstanbul Anadolu / Maltepe Hesaplı Marketleri

İSTANBUL ANADOLU VE AVRUPA YAKASINDA BULUNAN ŞUBELERİMİZE DENEYİMLİ BÖLGE MÜDÜRLERİ VE MARKET MÜDÜRLERİ ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Aşhan Yemek

Aşhan Yemek firmasının aktif ilanlarına veya diğer Muhasebe Müdürü ilanlarına göz atabilirsiniz.Aşhan Yemek Muhasebe Müdürü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye UMUR BASIM

Umur Basım firmasının aktif ilanlarına veya diğer Üretim Süreçleri Geliştirme Müdürü ilanlarına göz atabilirsiniz.Umur Basım Üretim Süreçleri Geliştirme Müdürü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Tedom Tekstil

Tedom Tekstil firmasının aktif ilanlarına veya diğer Atölye Yöneticisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Tedom Tekstil Atölye Yöneticisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar ARDEN GIDA

GENEL NİTELİKLER Bağcılar/ Güneşli' de görevlendirilmek üzere “Perakende Mağaza Müdürü” arıyoruz. •Üniversite, Ön lisans, Lise mezunu, •Perakende sektöründe 4 yılı yöneticilik olmak üzere en az 7 yıl deneyimi olan, •Büyük mağaza yöneticiliği, ekip kurma ve geliştirme konul..