Mühendis İş İlanları

Pozisyon: Mühendis
Adana / Sarıçam Rayvag Vagon

Catia Uzmanı, Teknik Ressam Gereksinimler; İlgili iş için gerekli alt yapıyı almış ve de tecrübe edinmiş, Meslek Yüksek okulu, Makine veya Otomotiv Mühendisliği Mezunu Metalürji, Endüstri, Otomotiv veya Demiryolu mühendisliği alanları içerisinde 5 yıl ve üzerin..

Plan MODERN olarak aşağıdaki şartlara uygun Harita Mühendisi çalışma arkadaşları arıyoruz. * En az 5 yıllık tecrübesi olan, * Yönetici vasıflarına sahip, * Halihazır harita yapımı, İmar Uygulamalar, Kamulaştırma ve diğer yoğun haritacılık işlerinde deneyimli, * Haritac..

Ankara / Çankaya Cmk Group

Şirketimiz bünyesinde şantiyelerimizde çalıştırılmak üzere; GENEL NİTELİKLER -Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği veya Mimarlık bölümünden mezun, -Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, -En az 5 yıl Şantiye ve İş deneyimi olan, -Hakediş hazırlama takip ..

Ankara / Sincan Tekin Lunapark Ltd. Şti.

ÜNİVERSİTELERİN MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNDEN MEZUN, ÇİZİM PROGRAMLARINA (SOLID WORKS, AUTO CAD VS.) VE MS OFFICE PROGRAMLARINA HAKİM , EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ, İNGİLİZCE BİLEN PLANLAMA VE TAKİP YÖNÜ KUVVETLİ, ANALİTİK DÜŞÜNEBİLEN, SONUÇ ODAKLI, İLETİŞİM BECERİLERİ V..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Mes Metal

MAKİNA MÜHENDİSİ Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan, pirinç dökümü ve ekstrüzyonu konusunda faaliyet gösteren ve Silivri bölgesine taşınacak olan firmamıza, *Fabrika taşınma işlemini baştan sona organize ve takip edecek, *Konusunda uzman, *Taşınma sonrasınd..

Mersin / Akdeniz Ofisart

Mobilya sektöründe faaliyet gösteren OFİSART OFİS VE OKUL MOBİLYALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ., ekibi ile ofis ve okul mobilyaları üretimi yapmaktadır. Mersin’deki fabrikamızda görev alacak üretim mühendisi takım arkadaşı arıyoruz. GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin Endüstri Mü..

Firmamıza Mekanik Tesisat proje çizim ve hesap konularına hakim tekniker / mühendis alınacaktır...

Konya / Beyşehir Beyteknik Yapı Denetim

SEYDİŞEHİR VE BEYŞEHİR İLÇELERİNDE İKAMET EDEN. BELEDİYE VE ŞANTİYE İŞLERİNDE TECRÜBELİ TEKNİKER / MÜHENDİS ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Sultangazi Modesco Lighting Store

İSTENEN ÖZELLİKLER Şirketimizin Avrupa Yakasında bulunan merkez ofisinde satış pazarlama departmanında görevlendirilmek üzere "Elektrik Mühendisi" aranmaktadır. -Üniversitelerin Elektrik/Elektronik/Elektronik Teknolojisi bölümlerinden mezun, -En az 3 yılı teklif hazırlama sü..

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz otomatik depo sistemleri alanında faaliyet gösteren Alman menşeili iş ortağımız için aşağıdaki niteliklere uygun bir “Proje Mühendisi” arayışımız bulunmaktadır. • Üniversitelerin Mühendislik fakültelerinden; tercihen Makine Mühendisliği, İnşaat Mühend..