Müşavir İş İlanları

Pozisyon: Müşavir
İstanbul Avrupa / Beşiktaş Değişim Mali Müşavirlik

BEŞİKTAŞ’TA BULANAN MALİ MÜŞAVİRLİK OFİSİMİZE; MUHASEBE BÜROSUNDA 2-3 YIL TECRÜBESİ OLAN (TERCİHEN LUCA MÜŞAVİR PAKETİNİ KULLANMAYI BİLEN), TEK DÜZEN HESAP PLANINA HAKİM, HER TÜRLÜ MUHASEBE KAYDINI YAPABİLEN, BEYAN VE BİLDİRGE DÜZENLEYEBİLEN, PERSONEL ÖZLÜK DOSYASI, SGK..

İzmir / Bayraklı Alaca Muhasebe

BAYRAKLI BORNOVA ADRESİNDE MALİ MÜŞAVİRLİK BÜROMUZA ELAMAN ALINACAKTIR. LUCA BİLEN VE MUHASEBE BÜROSUNDA DENEYİMİ OLANALAR TERCİH EDİLMEKTEDİR...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Sarıhan Gusto

Üniversitelerin 4 yıllık işletme,iktisat ve benzeri bölümlerinden mezun, Tercihen Mali Muşavirlik ofisi deneyimi olan, İyi derecede muhasebe bilgisi olan, Tek düzen hesap planına hakim, Erkek adaylar için askerliğini yapmiş, Gerekli beyannameleri düzenleyebilen, M..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Mülayim Mali Müşavirlik

Bakırköy'deki Mali Müşavirlik ofisimize, Tek Düzen Muhasebe Sistemine vakıf, Sosyal Güvenlik Kurumu, Vergi Daireleri, Ticaret odası işlemlerini yapabilen , KDV, Muhtasar ve Dönem sonu işlemlerini yapabilecek, KDV iadeleri ve gerekli beyannameleri düzenleyebilen, esnek çalışma saatlerine..

İstanbul Anadolu / Üsküdar 4a Mekanik

Mekanik tesisat sektöründe A plus binalarda ısıtma, soğutma ,havalandırma,yangın,sıhhi tesisat alanlarında 10 yıldır faliyet gösteren firmamızda, 1-3 yıl arasında tecrübesi olan, seyahat engeli olmayan, aktif araç kullanabilen sorumluluk alabilecek özgüveni yüksek makine mühendisi ve tekniker takım ..

İstanbul Avrupa / Silivri Lara Kozmetik

Kozmetik üretimi yapan firmamız muhasebesinde çalışacak, Genel muhasebeye hakim, Personel işlemlerini yürütebilecek, Eta, tiger,logo ve sms muhasebe paket programını bilen, E-fatura, e-defter konularına hakim DİB bilen, İthalat /İhracat işlemlerini takip edebilec..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Smmm Müslüm Polatkesen

GAZİOSMANPAŞA DA BULUNAN MALİ MÜŞAVİRLİK BÜROMUZA; *EN AZ 5 YIL MUHASEBE BÜROSU DENEYİMİ OLAN * MİCRO PROGRAMINI İYİ DERECEDE KULLANABİLEN *SİGARA KULLANMAYAN *MUHASEBE SORUMLUSU ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Şenova Tekstil

Genel Muhasebe tek düzen hesap planınan vakıf - En az 5 yıl deneyimi olan -Ay sonu BA/BS mütabakatı - Muhasebe programı ve word,excel vb.. anlayan - Fatura ve İrsaliye düzenleme ve takibi -Dönem mütabakat ve cari takibi -Çek/senet,tahsilat ve tediye takibinin yap..

İstanbul Avrupa / Fatih Efreddin Yeni Mali Müşavirlik Bürosu

ÖNEMLİ bir fırsat Eminönündeki mali müşavirlik büroma mali müşavirlik stajına başlayan, staj yapmakta olan veya mali müşavir, tercihen om yazılım millenium veya mikro muhasebe programı kullanabilen, yakın gelecekte büroyu devredebileceğim tecrübeli eleman aranmaktadır. Tel: 0532321422..

İzmir / Bornova Labirent Mühendislik

İŞİN TANIMI: DOĞALGAZ VE TAAHÜT ALANINDA FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZIN İZMİR ŞUBESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE, MUHASEBE SORUMLUSU ALINACAKTIR. ARANAN ÖZELLİKLER, -25 - 35 YAŞ ARALIGI BAY VE BAYANLAR, -DİKSİYONU DÜZGÜN,GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN, -HIRSLI VE GELİŞİME ..