Müşavir İş İlanları

Pozisyon: Müşavir
İzmir / Konak Mmm Serhat Toros

SERBEST MUHASEBE MALİ MÜŞAVİRLİK BÜROSUNDA ZİRVE PROGRAMI BİLEN GENEL MUHASEBE DE DENEYİMLİ ELEMAN ARANMAKTADIR..

Mersin / Yenişehir Meta Tarım Ürün Paz. Tic. Aş.

MALİ MÜŞAVİR MUHASEBE ELEMANI ARIYORUZ DENEYİMLİ ADAYLAR DEYERLENDİRMEYE ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Tuzla Ernur Büro Malzemeleri

Firmamıza Ön Muhasebe Konusunda Deneyimli Eleman Aranmaktadır. Tek Düzen hesap Planına Hakim. MS Office uygulamalarını etkin olarak kullanabilen, Daha önce Mikro Muhasebe Programı kullanmış olan, yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, 23– 40 yaşları arasında, orhanlı..

İstanbul Avrupa / Fatih İbrahim Ayhan Smmm Bürosu

EMİNÖNÜNDE BULUNAN MUHASEBE BÜROMUZA TİCARET LİSESİ MEZUNU , LİSE STAJI HARİÇ EN AZ 1 YIL BÜRO DENEYİMLİ BAY GENÇ ELEMAN. İŞYERİ TEL : 0212 526 92 96 GSM : 0532 576 56 30..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Pırlanta Güzellik Merkezi

kağıthane sultan selim caddesindeki pırlanta estetik güzellik merkezimize ön muhasebeciler aranmaktadır. maaş-sgk-yemek-..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Değişim Muhasebe

İSTAÇ CPLAZA'DA BULUNAN MALİMÜŞAVİRLİK OFİSİMİZE EN AZ 3 YIL DENEYİMLİ ÇALIŞMA ARKADAŞİ ARAMAKTAYIZ. NOT: BAŞVURULARI MAİL OLARAK YAPMANIZI RİCA EDİYORUZ...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Mülayim Mali Müşavirlik

Bakırköy'deki Mali Müşavirlik ofisimize, Tek Düzen Muhasebe Sistemine vakıf, Sosyal Güvenlik Kurumu, Vergi Daireleri, Ticaret odası işlemlerini yapabilen , KDV, Muhtasar ve Dönem sonu işlemlerini yapabilecek, KDV iadeleri ve gerekli beyannameleri düzenleyebilen, esnek çalışma saatlerine..

Düzce / Çilimli Kozeline Mutfak Banyo

kozeline markası Ahşap ve Mobilya sektöründe faaliyet gösteren kurumsal şirketimizin Düzce’deki fabrikasında görevlendirmek üzere; - Üniversitelerin veya Meslek Yüksekokulları'nın İlgili Bölümlerinden Mezun - Genel Muhasebe, Bankalar, Puantaj, Bordro ve Personel Özlük İşleri Alanl..

İstanbul Anadolu / Tümü İmga Şirketler Grubu

İmga Şirketler Grubu Anadolu Yakasında bulunan ofisimize 35-50 yaş aralığında, İnşaat Muhasebesine ve Muhasebe Programlarına hakim, en az 10 yıl deneyimli, uzun süreli çalışacak MALİ MÜŞAVİR aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Smmm Serkan Kahrıman

MUHASEBE BÜROSUNDA ÇALIŞMAK ÜZERE MUHASEBE BÜROSUNDA EN AZ 3-5 YIL TECRÜBELİ DİKSİYONU DÜZGÜN VE ÖĞRENMEYE AÇIK OLAN GEREKLİ İŞ DİSİPLİNİNE HAİZ OLAN LUCA - MİKRO PROĞRAMI MÜMKÜNSE BİLEN İSTANBUL K.ÇEKMECE / İKİTELLİ VEYA YAKININDA İKAMET EDEN MUHASEBE PERSONELİ ..