Müşavir İş İlanları

Pozisyon: Müşavir

İvedik Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Ortak Sağlık Güvenlik Birimimiz bünyesinde, çalıştırılmak üzere "Ön Muhasebe" aramaktayız. Genel Nitelikler: • Lise mezunu ya da üniversite mezunu, • En az 1 yıl tercihen muhasebe konusunda deneyimli, • Aktif olarak a..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Gonca Türk Mali Müşavirlik

SANCAKTEPE İSTANBUL ADRESİNDE HİZMET VEREN MALİ MÜŞAVİRLİK OFİSİMİZE ; -SGK KONUSUNDA TECRÜBELİ SGK' YA AİT BÜTÜN İŞLEMLERİ YAPABİLEN -EN AZ YÜKSEK OKUL , TERCİHEN ÜNİVERSİTELERİN İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLERİNDEN MEZUN, - MUHASEBE ALANINDA DENEYİMLİ - ASKERLİKLE İLİŞİĞİ..

İstanbul Avrupa / Şişli ASİST ÖZEL GÜVENLİK

Şirket Merkezimizde görev yapmak üzere mali müşavir alınacaktır. SMMM belgeli (Belgesiz veya staj aşamasındaki adaylar red edilecektir.) Proje maliyetlendirme, bütçe hazırlama, iş planı hazırlama, ödemeler, nakit akışı, fatura işlemleri, muhasebeleştirme, finansal analiz, raporlam..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Miksart Yapı Ür. San. Tic. Ltd. Şti.

*Diksiyonu düzgün *Erkek adaylarda askerlik yapılmış *insan ilişkilerinde başarılı *Disiplinli ve titiz çalışan *Ön muhasebe bilgisi olan *En az yüksekokul mezunu *Askerlik görevini tamamlamış IS TANIMI: Çeşitli beyanname düzenleme (tüm yasal beyannameler ta..

Ankara / Altındağ Asya Hırdavat

Altındag sitelerde bulunan firmamıza blgeye yakın ikamet eden ticaret lisesi mezunu muhasebe konusunda deneyimi olan personeller alınacaktır..

Balıkesir / Merkez Balıkesir Star İkiz Mimarlık

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE; PROJELENDİRME ve KENTSEL DÖNÜŞÜM ÜZERİNE ÇALIŞACAK; STA4CAD-STATİCAD-AUTOCAD PROGRAMLARINI BİLEN; İNŞAAT MÜHENDİSİ ALINACAKTIR. NOT:BAŞVURULARDA ÜCRET BEKLENTİNİZİ BELİRTİNİZ...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Ymm Ayla İskenderoğlu

KONUSUNDA DENEYİMLİ, ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ VE YA EN AZ 3 YIL TECİLLİ, SİGARA KULLANMAYAN KİŞİLER TERCİH EDİLECEKTİR...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Smmm Serkan Kahrıman

MUHASEBE BÜROSUNDA ÇALIŞMAK ÜZERE MUHASEBE BÜROSUNDA EN AZ 3-5 YIL TECRÜBELİ DİKSİYONU DÜZGÜN VE ÖĞRENMEYE AÇIK OLAN GEREKLİ İŞ DİSİPLİNİNE HAİZ OLAN LUCA - MİKRO PROĞRAMI MÜMKÜNSE BİLEN İSTANBUL K.ÇEKMECE / İKİTELLİ VEYA YAKININDA İKAMET EDEN MUHASEBE PERSONELİ ..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Mülayim Mali Müşavirlik

Bakırköy'deki Mali Müşavirlik ofisimize, Tek Düzen Muhasebe Sistemine vakıf, Sosyal Güvenlik Kurumu, Vergi Daireleri, Ticaret odası işlemlerini yapabilen , KDV, Muhtasar ve Dönem sonu işlemlerini yapabilecek, KDV iadeleri ve gerekli beyannameleri düzenleyebilen, esnek çalışma saatlerine..

Ankara / Çankaya Stil Grup

ÇANKAYA TURAN GÜNEŞ BULVARINDAKİ ŞİRKETİMİZE ; EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ, 35- 40 YAŞ ARALIĞINDA, MUHASEBECİ VEYA MALİ MÜŞAVİR BELGELİ BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR...