Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Pozisyon: Müşteri Temsilcisi
Konya / Selçuklu Anatolia Bilişim Hizmetleri

Finans sektörünün öncülerinden olan firmamızın Konya Şubesinde çalışacak, ürün ve hizmetlerimizin telefonda satışının yapılmasında görev alacak (Outbound-Call) BAYAN Müşteri Temsilcisi takım arkadaşları aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Maltepe Özatalar Telekomünikasyon - Vodafone

Dünyanın lider GSM operatörü VODAFONE 'un Kurumsal Satış Kanalı olan Özatalar Telekomünikasyon bünyesinde; Telesatış kadrosunda yer alacak takım arkadaşları aramaktayız. Telesatış pozisyonunda aradığımız nitelikler : Asgari Lise, tercihen Meslek Yüksek Okulu veya Fa..

Ankara / Yenimahalle Elci Karbon

İş Tanımı ÖN MUHASEBE İŞLEMLERİNİ YAPACAK , SİPARİŞ TAKİP, KONTROLLERİNİ SAĞLAYACAK EKİP ARKADAŞI ARIYORUZ. Aranan Nitelikler TERCİHEN ZİRVE MUHASEBE PROGRAMINA HAKİM BAYAN TERTİPLİ, DÜZENLİ, PRENSİPLİ, EKİP ÇALIŞMASINA VE İŞ DİSİPLİNİNE YATK..

İzmir / Konak Balonevi Party Store

Alsancak da parti malzemesi ve balon satışı yapılan mağazamızda satış temsilcisi olarak tam zamanlı çalışacak personel aranmaktadır.Asgari ücret+ssk..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Ulus Danışmanlık

www.inciagda.com markamız bünyesinde maslak 1453 rezidansta çalışacak - Satış tekniklerine hakim, - Dış görünüşüne özen gösteren ve önem veren, - İletişim ve sunum becerilerini en etkin şekliyle kullanabilen, - Özgüveni ve ikna kabiliyeti üst düzeyde, - Diksiyonu..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Competence Call Center

CCC ist eines der führenden Unternehmen für professionelle Customer Care Dienstleistungen in Europa. Mehr als 5.000 Service Professionals bieten an 16 Standorten in 8 Ländern internationale Kundenservice-Lösungen auf höchstem Niveau. Wir suchen für unseren Standort Istanbul ab sofort ei..

İstanbul Avrupa / Esenler Hacettepe Medikal Kozmetik

Esenler Tekstilkent'teki çağrı merkezimize; 17-28 yaş arası, Bitkisel sağlık ürünlerimizin tanıtımını yapacak, Bay bayan satış elemanları alınacaktır. Net 1.700 TL Maaş + Prim + SGK mevcuttur. Prim ile birlikte aylık kazanç 2.300 TL - 3.500 TL arasındadır, Çalışma..

Samsun / İlkadım Adena Turizm & Danismanlik

SİRKET BUNYEMİZDE YETİSTİRİLMEK VE CALİSTİRİLMAK UZERE - KARİYER HEDEFLEYEN - DİS GORUNUMUNE ONEM GOSTEREN - DİKSİYONU DUZGUN - EKİP CALİSMASİNA YATKİN - FULL TİME / PART TİME - 18 - 26 YAS ARASİ - BAY - BAYAN ÇALİSMA ARKADASL..

İstanbul Avrupa / Şişli Aksal Sağlık Hizmetleri

1400,- TL (HEDEF BAZLI) SABİT MAAŞLA ŞİŞLİ de BULUNAN OFİSİMİZDE MASABAŞI ÇALIŞACAK ; Aranan Nitelikler: - Diksiyonu düzgün, - İletişim yeteneği güçlü, - Sorumluluk bilinci gelişmiş ve inisiyatif kullanabilen, - İkna kabiliyeti yüksek, - Kendine güvenen..

İstanbul Anadolu / Ümraniye RECRUITER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz turizm sektöründe faaliyet gösteren müşterimiz için “Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi” pozisyonunda personel arayışımız bulunmaktadır. Aranan Temel Nitelikler • Meslek Okulu veya ÜniversitelerinTurizm ve ilgili bölümlerinden..