Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Pozisyon: Müşteri Temsilcisi

Genel Nitelikler: Collecturk, bankaların, varlık yönetim şirketlerinin, GSM şirketlerinin ve diğer kurumların alacaklarının, gerek yasal takip öncesi idari takip olarak adlandırılan süreçlerde, gerekse hukuki takip neticesinde sonuçlanmamış dosyalarının tahsilatına yönelik hizmet..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Özmarmara Elektronik

Yeni açılacak Kozyatağı VIP Arçelik yetkili servisinde tam zamanlı olarak müşteri karşılama, müşteri müracaat elemanı olarak çalışacak; Anadolu Yakası'nda ikamet eden, diksiyonu düzgün, prezentabl, tercihen 35 yaş altı bayan takım arkadaşları arıyoruz. İletişim:0542 502 38 10"..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Fillo Logistics

Esenyurt Lokasyonumuzda Part-Time Müşteri Temsilcisi olarak görev alacak çalışma arkadaşları aramaktayız. * MS Office programlarına hakim, • İletişim yeteneği gelişmiş, • Ekip çalışmasına yatkın, • Müşteri ve sonuç odaklı çalışabilecek, • Hadımköy, Kıraç, Beylik..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Fillo Logistics

Küçükçekmece Lokasyonumuzda Part-Time Müşteri Temsilcisi olarak görev alacak çalışma arkadaşları aramaktayız. * MS Office programlarına hakim, • İletişim yeteneği gelişmiş, • Ekip çalışmasına yatkın, • Müşteri ve sonuç odaklı çalışabilecek, • Küçükçekmece, İkite..

Ankara / Çankaya Av. Pırıl Erkanlı Üçgül

İcra Departmanı Çağrı Merkezi Tahsilat Uzmanı Hukuk Büromuzun İcra Departmanında Çağrı Merkezi ekibinde tahsilat bölümünde çalışmak üzere; • Call Center elemanı olarak çalışacak • En az 1 yıl hukuk bürosu tecrübesi olan, • Microsoft Office programlarını iyi seviyede kullanab..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Gülistanbul Gayrimenkul

Bay-Bayan 18-28 Yaş arası İnsan ilişkilerinde başarılı İç motivasyonu yüksek ve pozitif bakış açısına sahip girişimciler İletişim becerileri yüksek,vizyon sahibi,gelişime açık,dinamik,dış görünümüne önem veren Satış ve Pazarlama" deney..

İstanbul Avrupa / Güngören Violet Dijital

* DİJİTAL BASKI VE TEKSTİL SEKTÖRÜNDE TECRÜBELİ OLAN , * FİRMAYA YENİ MÜŞTERİLER KAZANDIRACAK , * İLETİŞİM VE SUNUM BECERİLERİNİ EN ETKİN ŞEKİLDE KULLANABİLEN , * DİKSİYONU DÜZGÜN, HİTAP GÜCÜ YÜKSEK, GÜLERYÜZLÜ , * DIŞ GÖRÜNÜŞNE ÖZEN GÖSTEREN VE ÖNEM VEREN , * ÖZGÜVEN..

İzmir / Konak Mek İletişim

Pazarlama bölümünde çalışacak deneyimli veya deneyimsiz Bayan Personel *En az lise mezunu *Takım çalışmasına uyumlu *Kendi motivasyonunu sağlayabilen 1.500 Maaş + Sgk + Yüksek Prim..

İstanbul Avrupa / Şişli Erva Deniz Termal

ERVA DENİZ TERMAL TURİZM PAZARLAMA A.Ş. OLARAK MECİDİYEKÖY MERKEZDE BULUNAN OFİSİMİZDE ÇALIŞMAK İÇİN FİRMAMIZIN MÜŞTERİ TEMSİLCİLİĞİ VE ÇAĞRI MERKEZİ BÖLÜMLERİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE YETİŞTİRİLMEK ÜZERE VE TECRÜBELİ ELEMANLAR ALINACAKTIR. MAAŞ + SSK + YOL + YEMEK 20 KİŞİLİK ÇALIŞ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye RECRUITER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz turizm sektöründe faaliyet gösteren müşterimiz için “Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi” pozisyonunda personel arayışımız bulunmaktadır. Aranan Temel Nitelikler • Meslek Okulu veya ÜniversitelerinTurizm ve ilgili bölümlerinden..