Müşteri Temsilcisi İş İlanları

Pozisyon: Müşteri Temsilcisi
İstanbul Anadolu / Maltepe Özatalar Telekomünikasyon - Vodafone

Dünyanın lider GSM operatörü VODAFONE 'un Kurumsal Satış Kanalı olan Özatalar Telekomünikasyon bünyesinde; Telesatış kadrosunda yer alacak takım arkadaşları aramaktayız. Telesatış pozisyonunda aradığımız nitelikler : Asgari Lise, tercihen Meslek Yüksek Okulu veya Fa..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Reyhan Tekstil

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ASİSTAN OLARAK BAŞLAYIP DAHA SONRA MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ OLARAK YETİŞTİRİLMEK ÜZERE YENİ ARAKADAŞLARA İHTİYACIMIZ VARDIR...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Buldumbuldum.com

BuldumBuldum.com Türkiye'nin En Büyük Kişiye Özel ve Hediye markasıdır. İstanbul Seyrantepe' de bulunan merkez ofisimizde Müşteri Temsilcisi olarak çalışmak üzere takım arkadaşları aramaktayız. İş tanımı: 1- Müşterilerden gelen çağrıların cevaplandırılması. Çözülmesi gereken probl..

İstanbul Anadolu / Ümraniye RECRUITER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz turizm sektöründe faaliyet gösteren müşterimiz için “Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi” pozisyonunda personel arayışımız bulunmaktadır. Aranan Temel Nitelikler • Meslek Okulu veya ÜniversitelerinTurizm ve ilgili bölümlerinden..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Çiçek Market

Genel Nitelikler; MS Office Programlarını Aktif Kullanabilen Sorumluluk Sahibi, Diksiyonu Düzgün ve Takım Çalışmasına Yatkın Tercihen Beşiktaş, Sarıyer, Beyoğlu, Şişli veya Kağıthane'de İkamet Eden 18:30-23:30 saatleri arası part time olarak çalışabilecek ÖĞRENCİ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Pcc Elektronik Ltd. Şti.

20-35 yaş arası En az lise, myo veya üniversite muzunu Diksiyonu düzgün, dış görünümüne dikkat eden Sonuç odaklı çalışan ve sorumluluk sahibi Analitik düşünme becerisine sahip, problem çözmede başarılı İnsan ilişkileri kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın İstan..

Antalya / Kepez Ayaz Klima

ÇAĞRI MERKEZİMİZDE ÇALIŞACAK DİKSİYONU DÜZGÜN İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Eyüp TELEPERFORMANCE ÇAĞRI MERKEZİ

GENEL NİTELİKLER Dünya çapında mükemmel müşteri deneyimi sağlama konusunda lider konumda olan Teleperformance, uluslararası ölçekte firmalara hizmetler sağlar, kurumların müşteri hizmetleri, teknik destek, satış, pazarlama, tahsilat süreçlerinin yönetiminde üstün sonuçlar elde eder...

İstanbul Avrupa / Eyüp TELEPERFORMANCE ÇAĞRI MERKEZİ

Dünya çapında mükemmel müşteri deneyimi sağlama konusunda lider konumda olan Teleperformance, uluslararası ölçekte firmalara hizmetler sağlar, kurumların müşteri hizmetleri, teknik destek, satış, pazarlama, tahsilat süreçlerinin yönetiminde üstün sonuçlar elde eder. Teleperformance Grup..

Aranan Nitelikler 20-35 yaş arası En az lise, myo veya üniversite muzunu Diksiyonu düzgün, dış görünümüne dikkat eden Sonuç odaklı çalışan ve sorumluluk sahibi Analitik düşünme becerisine sahip, problem çözmede başarılı İnsan ilişkileri kuvvetli ve takım ..