Ofis Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Ofis Elemanı
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Arn Alarga Sigorta Aracılık Hizmetleri

Sigorta Acenteliğinde çalışacak deneyimli bayan eleman arıyoruz. Axa ekranını bilen, Beylikdüzü ve civar ilçelerde oturan tercih edilir. Uzun süre çalışacak, uzun süre çalışabileceğimiz arkadaşlara ihtiyacımız var...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Sanitek

Ofis içerisinde yemek, çay servisi ve temizliğe bakacak bayan personel alınacaktır...

· Ticaret lisesi veya üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, · Muhasebe paket ( NEBİM vb.) programlarını kullanabilecek · Microsoft Office Programlarını kullanabilen · Ön muhasebe bilgisi olan Muhasebe ekibinin bir parçası olarak çalışabilece..

Aydın / Kuşadası Yılmazlar Yapı Market

Ön muhasabe ve muhasabeye vakıf tecrubeli muhasebe elemanı aranmaktadır Erkek adaylarda askerliğini yapmış. Kuşadası Söke ve Davutlar bölgelerinde ikamet eden. (Servisimiz mevcuttur) Müracaat Yılmazlar Yapı Market Muhasebe Yöneticisi Nihat Keskin..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Gülpen Pvc Kapı Ve Pencere

Acilllll Firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere Küçükçekmece Şahintepesi Mahallesinde bulunan iş yerimize yol problemi olmayan Ön Muhasebe Elemanı aramaktayız... İŞ TANIMI • Ön muhasebe alanında bilgi sahibi, • Gider makbuzu, fatura ve irsaliye düzenleyecek, ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Turyap

BAŞAKŞEHİR ONURKENTE'Kİ TURYAP OFİSİNE ASİSTAN ARANMAKTADIR. BAŞVURU VE DETAYLAR İÇİN BİZİM İLE İLETİŞİME GEÇİNİZ MAAŞ + PRİM..

İstanbul Avrupa / Şişli Ölçen Hukuk Bürosu

Gayrettepe Şişli'de bulunan hukuk büromuza, En az lise mezunu, 25-30 yaş aralığında, MS Office programlarını çok iyi kullanabilen, Dikkatli, sorumluluk sahibi, askerlik hizmetini tamamlamış, Ofis içi operasyon işlemleri ile ilgili en az 1 yıl deneyimi olan, Dosya ve evrak tak..

İzmir / Konak Smmm Ofisi

Mali Müşavirlik Ofisinde görevlendirilmek üzere; * Tercihen Mali Müşavirlik Ofisi Tecrübesi olan, * Ticaret Listesi/MYO veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, * Tek düzen Hesap planına hakim, * Personel ve Bordrolama işlemlerinde tecrübeli, * İş Kanununu ..

Ankara / Yenimahalle Esinti Grup

Firmamız bünyesine; - Metraj çıkarabilen ve hakediş hazırlayabilecek, - Excell, word vb. ofis programlarına hakim, Çalışma arkadaşı aramaktayız. Firma Adresimiz: İvedik Organize Sanayi Bölgesi 1354. Cad. 1374. Sok. No: 6 Yenimahalle / Ankara..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Erg Elektronik

Firmamızın dışardaki işlerini takip edecek,aktif olarak araç kullanabilen,,uzun vadeli çalışabilecek, dürüst güvenilir sorumluluk sahibi ve referans gösterebilecek ofis elemanı aranmaktadır.Gerçekten işe ihtiyacı olan adayların başvurması önemle rica olunur.Resimsiz cvler değerlendirmeye alınmayacak..