Ofis Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Ofis Elemanı
İstanbul Avrupa / Şişli Başarı Güvenlik Sistemleri

2010 Yılında Elektronik Güvenlik Sistemleri alanında faliyet göstermeye başlayan firmamızda görevlendirmek üzere '' Ön Muhasebe '' elemanı aramaktayız. Muhasebe Bölümü Lise ve Yüksekokul mezunu, * Fatura ve irsaliye kesebilecek , * Gelen evrakları programa işleyebilecek, * ..

Ofiste görev alacak ofis programlarına hakim tercihen İngilizce bilen personel alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Atalian Global Services Turkey

Ümraniye ve civarında ikamet eden, Ofis idaresi yapabilecek, Araç kullanabilen, Askerliğini tamamlamış, Sorumluluk sahibi ofis elemanı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Silivri Serbest Muhasebeci Mali Müşavir

Silivri 'de bulunan muhasebe büromuza ; - En az 2 yıl tecrübeli - Ticaret Lisesi, Önlisans veya Lisans Mezunu - Alış-Satış Fatura ve Banka kayıtlarını yapabilecek - Vergi beyannameleri , BA-BS , SGK Bildirgelerini gönderebilecek - Personel Giriş-Çıkış , Bordro iş..

İzmir / Bornova Smmm M. Kaan Şahin

Mali müşavirliğini yaptığımız, inşaat ve turizm sektöründe hizmet veren şirketimizin muhasebe bölümünde çalışmak üzere; - Tek düzen hesap planına hakim - Eta v8 sql programını iyi derecede kullanabilen - Sgk bildirge bordro işlemlerini bilen - Sorumluluk sahibi, mesleğ..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Nisam Tekstil

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE; * ÖN MUHASEBE'DEN ANLAYAN * PERSONEL GİRİŞ ÇIKIŞI YAPABİLECEK * İRSALİYE VE FATURA KESEBİLEN * ÇALIŞMA DİSİPLİNİ OLAN BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR. KÜÇÜKKÖY, 500 EVLER, SULTANGAZİ, ALİBEYKÖY VE GAZİOSMANPAŞA ÇEVRESİ TERCİ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Gecem İç Giyim

*** Cari Hesap Takibi, Fatura, İrsaliye İşlemleri, Stok Çıkış Takibi, İstenilen raporları excel de düzenleyecek "Ön Muhasebe Elemanı" alınacaktır. -Ticaret Meslek Lisesi veya MYO okullarından Muhasebe Bölümünden mezun, Muhasebe programlarını (Mikro tercih sebebidir) ve Ms Offi..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Özkoç Mobilya San. Tic. Ltd. Şti

Ofisimizde ön muhasebede deneyimli bayan satış elemanları aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Beykoz Elma Catering

Beykoz, Kavacık Çavuşbaşı bölgesinde Elma Catering Firmasında görev alacak. Olmazsa olmaz özellikler En az Yüksek okul mezunu MS Office ve Logo programını iyi derecede kullanabilen Ön muhasebe tecrübesi olan Tercih sebebi olacak özellikl..

Ankara / Altındağ Royal Emlak

Firmamız bünyesinde çalışacak, Özgüveni yüksek seyahat engeli bulunmayan bayan takım arkadaşları aranmaktadır...