Ofis Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Ofis Elemanı
İstanbul Anadolu / Ümraniye Gök-Er Metal Kaplama San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Dudullu OSB’nde metal çatı ve cephe kaplama sektörüne hizmet veren firmamızda çalışmak üzere Satış Destek Elemanı aranmaktadır. Aranan Nitelikler : o Ürün teklifi hazırlanması ve teklifin takibini yapacak, o Sipariş açılması sürecini takip edecek, o Sipariş sonrası se..

İzmir / Konak Öncel Gıda

Gıda Çarşısındaki Firmamıza Netsis Programını Çok İyi Bilen Tercihen Gıda Sektöründe Çalışmış ve Ön Muhasebe Bilgisi Olan Bayan Personel Alınacaktır. Görüşmeler yüz yüze yapılacaktır...

Balıkesir / Merkez Emer Grup Elektrik

Elektrik malzeme üretimi ve satışında faaliyet göstermekte olan şirketimiz bünyesinde muhasebe alanında istihdam edilmek üzere ön muhasebe işlerini yürütecek , işyerindeki evrak işlerini düzenleyebilecek, daha önceden bu alanda deneyimli, tercihen netsis programı bilen bir personel aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Mls Reklam

Ön muhasebeden anlayan bayan eleman alınacaktır...

Ofisimizde çalıştırılmak üzere, En az lise mezunu MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen İletişim becerileri kuvvetli ve akıcı bir diksiyona sahip Telefon trafiğini yönetebilecek İş takibi yapabilen ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Upset Elektronik

UPSet Elektronik, güç elektroniği alanında 15 yılı aşkın bilgi birikimi ve mühendislik altyapısıyla hizmet vermektedir. Firmamızda görevlendirilmek üzere; * Lise veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun * MS Office programlarına hakim * Ön muhasebede staj veya ..

Antalya / Kepez Falez Gayrimenkul

Kepezdeki Emlak Ofisimize Ofis İşlerini takip edecek,gerekli yönlendirmeleri yapabilecek bilgisayar kullanmayı bilen bayan ekip arkadaşı aranıyor. Sabit Maaş + SSK + Yemek + Prim..

Antalya / Muratpaşa Ankara Reklam

Reklam Sektöründe faaliyet gösteren firmamızda çalışmak üzere; - Üniversite ve Liselerin ilgili bölümlerinden mezun, - Ön Muhasebe ve sekreterlik alanında tecrübe sahibi , - Ofis programlarını iyi düzeyde kullanabilen, - İletişim becerisi yüksek, öğrenmeye açık, diksiyonu düz..

2013'ten bu yana Sondaj sektöründe hizmet vermekte olan firmamızda görevlendirmek üzere ofis kısmı yönetimine " Muhasebe Elemanı" aramaktayız...

2012 yılından bu yana hırdavat sektöründe hizmet vermekte olan firmamızda görevlendirilmek üzere ön muhasebe personeli aramaktayız. - diksiyonu düzgün,insan ilişkilerinde başarılı - temsil yeteneğine sahip - fatura ve cari hesaplar takibine hakim güv..