Ofis Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Ofis Elemanı
İzmir / Bayraklı Siber Elektromekanik

En az 5 yıl muhasebe tecrübesi olan Esnek çalışma saatlerine uygun Genel ofis işlerini'de (Çay-Kahve-Yüzeysel Temizlik) idare edebilecek Prensentabl görünüşe sahip Diksiyonu düzgün İnsan ilişkileri iyi Bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabilen..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Universe Medikal

Diş hekimlerine hizmet veren firmamızda satış sonrası destek ekibinde çalışacak arkadaşlar aramaktayız. * Tercihen en az 2 yıllık üniversite mezunu * Sigara kullanmayan * Kişisel bakımına önem veren * Esnek çalışma saatlerine uygun..

Rasyonel Bilgi Ve İletisim Teknolojileri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ofis Yöneticisi / Ön Muhasebe Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Rasyonel Bilgi Ve İletisim Teknolojileri Ofis Yöneticisi / Ön Muhasebe Elemanı ilanı içi..

Antalya / Muratpaşa Bestnet Bilişim Tekn.

Bestnet Bilişim Tekn. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Büro Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Bestnet Bilişim Tekn. Büro Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bumarket

Bumarket firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ofis Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Bumarket Ofis Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Düşsel Gayrimenkul

Düşsel Gayrimenkul firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ofis Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Düşsel Gayrimenkul Ofis Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Kayseri / Kocasinan 2m Ertaş İnş.

2m Ertaş İnş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ön Muhasebe Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.2m Ertaş İnş. Ön Muhasebe Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir BOSNA YAPI

İnşaat sektöründe taşeron ve muteahhitlik yapan firmamızın ön muhasebe departmanında calışacak iş arkadaşı aramaktayız. Genel Nitelikler: * En az ticaret lisesi, muhasebe bölümü mezunu, * Benzer pozisyonda minimum 2 yıl deneyim sahibi, * Muhasebe programı (ETA) bilgisi..

İzmir / Karabağlar Mehmet Demirtaş Sigorta

Karabağlar yeşillik caddesi üzerinde bulunan sigorta acenteliği ofisimizde çalışacak bayan personele ihtiyacımız vardır...

İstanbul Avrupa / Şişli Unka Giyim

1990'dan bu yana Tekstil sektöründe (Erkek gömlek imalat ve toptan satışı) hizmet vermekte olan firmamızda görevlendirmek üzere "ÖN MUHASEBE ELAMANI" aramaktayız. *En az lise mezunu,üniversitelerin muhasebe ve iktisat-işletme bölümlerinden mezun olan, *E az 2 yıl deneyimli, ..