Ofis Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Ofis Elemanı

TUZLA ORHANLI'DAKİ LOJİSTİK-NAKLİYAT FİRMAMIZA : EN AZ (MİKRO-LOGO-ETA) PROGRAMLARINDAN BİRİNİ BİLEN ÖN MUHASEBE TECRÜBESİ OLAN. FATURA,ÇEK GİRİŞ ÇIKIŞI, FİRMALAR İLE CARİ HESAP MUTABAKATI VE (BA/BS) YAPABİLECEK. BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. İLGİLENEN ADAYLARIN FOTOĞRAFLI CV.İLE BAŞV..

Antalya / Kepez Yıldız Yangın

En az ticaret meslek lisesi muhasebe mezunu, * Tüm ön muhasebe ve muhasebe süreçlerini yapabilen, * Ön muhasebe alanında en az 1 yıl deneyimli, * MS Ofis programlarını özellikle Excel'i etkin kullanabilen, * Muhasebe programlarından tercihen NETSIS programını bilen, * F..

İstanbul Anadolu / Ümraniye But-San Asansör

Asansör kompenetleri üreten firmamıza; * Muhasebe alanında tecrübeli veya yetiştirilmek üzere *satışa destek yapabilecek * Logo ve ms office bilen *Gelişime açık *kendini yenileyen * insan ilişkileri gelişkin eleman arayışımız bulunmaktadır. ..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Smmm. Salih Karayel

Smmm. Salih Karayel firmasının aktif ilanlarına veya diğer Muhasebe Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Smmm. Salih Karayel Muhasebe Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Bestımage Reklam Tanıtım Ve Danışmanlık Hizmetleri Aş firmasının aktif ilanlarına veya diğer Şoför / Ofis Boy ilanlarına göz atabilirsiniz.Bestımage Reklam Tanıtım Ve Danışmanlık Hizmetleri Aş Şoför / Ofis Boy ilanı için başvuru süresi..

Gülse Üretim Destek Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer İnsan Kaynakları Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Gülse Üretim Destek Hizmetleri İnsan Kaynakları Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Avcılar Demir Danışmanlık

AVCILAR DA BULUNAN HUKUK BÜROSUNDA ÇALIŞACAK *EN AZ LİSE MEZUNU *DİKSİYONU DÜZGÜN,İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK. *DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPABİLECEK. *İCRA TAKİPLERİ KONUSUNDA BİLGİLİ. *MS OFFİCE PROGRAMLARINA HAKİM. *TAKIM ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYABİLECEK. *YENİLİKÇ..

İzmir / Bornova Güra Tekstil

Güra Tekstil firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ön Muhasebe Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Güra Tekstil Ön Muhasebe Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Konya / Karatay Kocaman Kardeşler A. Ş.

* Ön Muhasabe Alanında en az 2 yıl tecrübeli, * Fatura Düzenleyebilen, * Mutabakat, Cari Hesap, Muhasebe alanında deneyimli, * Çek-Senet İşlemlerini Takip ve Düzenleme, * Nebim Kullanabilen, * MS Office programlarını kullanabilen, * En az Ticaret Lisesi ya da MYO ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Baysan Mekanik Proje

Dış Ticaret Bölümüne Operasyon işlerini takip edecek eleman aranıyor. Fransızca ve İngilizce bilmesi ve Dış Ticarette tecrübeli olması tercihimizidir. Uzun vadeli çalışacak, öğrenmeye ve gelişmeye açık, sorumluluk sahibi iş arkadaşı arıyoruz, diğer detaylar görüşmede konuşulur...