Ofis Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Ofis Elemanı
İzmir / Bornova Dolgun İş Makinaları

ön muhasebe ve genel muhasebe bilgisi olan muhasebe programı (Netsis Enterprise) iyi seviyede bilen bayan personel alınacaktır.(4.sanayiye yakın yerde ikamet eden personel tercihimizdir.)..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Baldır Restoran

Muhasebe programları kullanan, MS office kullanımına hakim eleman arayışımız vardır...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Lotus

Ortaköy-Ulus Arasında prestijli 200 Dairelik sitede,Biigisayar deneyimli(Excel-Word)Dosyalama,su ve aidat tahsilatları ve bunların çizelge ile tanzimleri ,yazışmalar VS.yapabilecek,Prezantable,diksiyonu düzgün,en az orta derece İngilizce bilen kendine ait odasında ,medeni bir ortamda çalışacak,güve..

Mersin / Toroslar Güleç

FİRMAMIZA DAİMİ ÇALIŞACAK ÖN MUHASEBE BİLGİSİ OLAN BİLGİSAYAR KULLANABİLEN GÜLERYÜZLÜ İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK DİKSİYONU DÜZGÜN DİNAMİK İŞİNİ SEVEREK YAPAN SORUMLULUK SAHİBİ DİSİPLİNLİ MAĞAZA SATİŞ & OFİS İŞLERİNDE BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR. MERSİNDE İK..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Çiçekler Kozmetik İtriat Kuaför

Çiçekler Kozmetik İtriat Kuaför firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ön Muhasebe Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Çiçekler Kozmetik İtriat Kuaför Ön Muhasebe Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Esenler Makko Jeans

Makko Jeans firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ön Muhasebe Elemanı ( Bayan ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Makko Jeans Ön Muhasebe Elemanı ( Bayan ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Bartın / Merkez Barturnak

yeni açılacak emlak büromuzda uzun vadeli çalışacak elamana ihtiyac vardır aranan şartlar müracatta görüşülecektir müracat tel :05321321109..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Çamlıca Metal Ambalaj

İş Tanımı Ofis katının çay temizlik ve yemek servisinin yapılması. Aranan Nitelikler Ofis katının mutfağında görev alacak, Çay kahve vb.içecek, tabldottan gelen yemekleri ısıtıp servis edebilecek, Mutfak ve ofis temizliği yapabilecek. Öğrenmeye açık 2..

Kocaeli / İzmit Ender Otomotiv

Fren servisimiz de yedek parça depomuzda çalışabilecek; Fatura işleme, Stok sayımı, Raf düzeni, Sipariş verebilme-takip etme , Firmalarla diyalog içinde olabilecek, Yapılan işlerle ilgili kayıt tutabilecek, ilgili personel alınacaktır. Çalışma saatleri 0..

Denizli / Merkez Özbilgin Ticaret

İNŞAAT MALZEMELERİ TOPTAN VE PAREKENDE SATIŞI YAPAN FİRMAMIZDA ÖN MUHASEBE ELEMANI OLARAK ÇALIŞACAK İŞ ARKADAŞALRI ALINACAKTIR. ÖN MUHASEBE KONUSUNDA DENEYİMLİ , BAŞVURULARIN ELEMANNET E CV OLARAK YAPILMASINI RİCA EDERİZ...