Öğretmen İş İlanları

Pozisyon: Öğretmen
İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Özel Bilge Çınar Eğitim Kurumları

2017-2018 Eğitim -Öğretim yılında BÜYÜKÇEKMECE MİMAROBA'DA bulunan özel eğitim kurumumuzda görevlendirilmek üzere, müfredatına hakim İNGİLİZCE öğretmenleri aranmaktadır. * Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun * Özel kurum deneyimi olan & yeni mezun * Pozitif, insan..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Özel Bilge Çınar Eğitim Kurumları

2017-2018 Eğitim -Öğretim yılında BÜYÜKÇEKMECE MİMAROBA'DA bulunan özel eğitim kurumumuzda görevlendirilmek üzere, müfredatına hakim FEN ve TEKNOLOJİ öğretmenleri aranmaktadır. * Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun * Özel kurum deneyimi olan & yeni mezun * Pozitif,..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Özel Bilge Çınar Eğitim Kurumları

2017-2018 Eğitim -Öğretim yılında BÜYÜKÇEKMECE MİMAROBA'DA bulunan özel eğitim kurumumuzda görevlendirilmek üzere, müfredatına hakim MATEMATİK öğretmenleri aranmaktadır. * Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun * Özel kurum deneyimi olan & yeni mezun * Pozitif, insan ..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Ünsal Temel Liseleri

İstanbul Gaziosmanpaşa ve Arnavutköy subelerimiz de çalışmak üzere matematik öğretmeni alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Maltepe Özden Eğitim

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Özel Maltepe Anadolu Lisesi'nde görevlendirilmek üzere tüm branşlarda Öğretmen çalışma arkadaşları arıyoruz. Adayların; *Üniversite Eğitim Fakültelerinden mezun, * Pedagojik formasyona sahip, *En az 1 yıl tecrübeli, *İletişim becerileri..

ANKARA BALGATTAKİ ÖZEL EĞİTİM KURUMUMUZA ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİ ARANMAKTADIR...

İzmir / Bayraklı Ege İnceleri Egitim Kurumları

Anaokulumuz, Lale Bahçesi Anaokulları Özkanlar Bayraklı Şubesidir. Fotoğraflı CV sini bırakmayanların başvuruları dikkate alınmayacaktır. Değerlendirmeden sonra tarafınıza dönüş yapılacaktır...

Matematik, Fizik , Kimya,ve Biyoloji branşlarında; 25 yaş ve üstü Bay ve Bayan branş öğretmenleri aranmaktadır. Cv lerin fotoğraflı olması zorunludur...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Ünsal Temel Liseleri

İstanbul Gaziosmanpaşa ve Arnavutköy şubelerimiz de görev yapacak Fizik öğretmeni aramaktayız. - Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, - Formasyon sahibi, - MEB atama yükümlülüklerini taşıyan, - Ulaşım sorunu olmayan çalışma arkadaşı aranmaktadır. (..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Ünsal Temel Liseleri

İstanbul Gaziosmanpaşa ve Arnavutköy şubelerimiz de görev yapacak İngilizce öğretmeni aramaktayız. Görev tanımı: Haftaiçi 5 gün 8:30- 18:00 saatleri arasında 9/10/11. sınıfların İngilizce derslerine girmek ve Speaking Club (Öğrencilerin müfredattan bağımsız olarak konuşmalarını sağlayab..