Öğretmen İş İlanları

Pozisyon: Öğretmen
İstanbul Anadolu / Tümü Üçel Temel Eğitim Kurumları

ÖZEL KARTAL OĞUZ FEN BİLİMLERİNE EN AZ 3-4 YIL DENEYİMLİ PEDAGOJİK FORMASYONA SAHİP İLGİLİ BÖLÜMLERDEN MEZUN OLAN İŞ ORTAMINA UYUMLU PREZENTABL TAKIM ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ..

İstanbul Anadolu / Kartal Özel Reyhan Çiçekleri Anaokulu

Alanında tecrübeli, mili ve manevi değerlerine sahip çıkan, grup çalışmalarında başarılı, işini ve çocukları sahiplenen okul öncesi ve anaokulu öğretmenleri alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Pendik Hayalim Anaokulu

Pendik Kurtköy'deki anaokulumuzda yeni açılacak sınıfımız için en az 2 yıl tecrübeli çocuk gelişimi bölümü mezunu anaokulu öğretmeni alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Göller İletişim Hizmetleri

Tekostar Eğitim ve Bilişim Hizmetleri - Coğrafya Öğretmeni GENEL NİTELİKLER Pedagojik formasyona sahip, MS Office programlarına hakim, Başarı odaklı, takım çalışmasına yatkın, yeniliklere açık ve kendini geliştiren, İletişim gücü yüksek, yaratıcı ve dinam..

Otizmli bireylere sporla yaşam liderliği yapacak çalışma arkadaşları arıyoruz. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulunun herhangi bir bölümünden mezun ( Antrenörlük, Yöneticilik, Rekreasyon veya Öğretmenlik ) BELİRTTİĞİMİZ BÖLÜMLER DIŞINDA BAŞVURU YAPILMAMASINI RİCA EDERİZ..

İstanbul Anadolu / Kartal Özel Asrın Eğitim Kurumları

Anaokulumuzda çalışacak alanında tecrübeli tercihen anaokullarında çalışmış İngilizce alan mezunu,çocukları seven ve onlarla iyi iletişim kurabilen,prezentabl olan,etkili iletişime sahip İngilizce Öğretmeni aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Kartal Özel Asrın Eğitim Kurumları

Anaokulumuzda çalışmak üzere görünüşüne önem veren,diksiyonu düzgün ,etkili iletişim kurabilen,alanında tecrübeli ,Çocuk Gelişimi Bölümü Lise ve Üniversite mezunu tecrübeli öğretmenler aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Thy Sosyal Yardım Vakfı

* Çocuklar ile iyi iletişim kurabilecek * Okul öncesi Öğretmenliği Lisans mezunu * En az 3 yıl Anaokulu Öğretmeni olarak görev yapmış *İletişim becerilerine sahip, *Yaratıcı,gelişime açık ve yenilikleri takip eden, *Öğretmenlik mesleğine gönül vermiş,..

İstanbul Anadolu / Tuzla Özel Tuzla Mavi Boncuk Anaokulu

En az 3 yıllık tecrübeye sahip, 3-6 yaş gruplarında çalışmış, MS Office programlarına hakim, Başarı odaklı, takım çalışmasına yatkın, İletişim gücü yüksek, üretken, Kariyer planı olan, idealist, Çocuk odaklı, Gülümsemeyi ilke edinen, Okul ve veli iliş..

Ankara / Çankaya Sevinç Abla Çocuk Yuvası

Anaokulumuzun Oran-Ümitköy-Beşevler'de bulunan şubelerine Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünün Lise veya Üniversitelerinden mezun olmuş çalışma arkadaşları arıyoruz. İletişim için: 0530 300 3078..