Öğretmen İş İlanları

Pozisyon: Öğretmen
İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Halkalı Açı Özel Öğretim Kursu

Aranan Nitelikler · Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, · Pedagojik formasyon sahibi, · Uyumlu, Öğrencisine ve çalışma arkadaşlarına sahip çıkan, · Ms office programlarına hakim, · Güleryüzlü ve enerjik, · Öğrenmey..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Özel 500 Evler Etüt Eğitim Merkezi

500 EVLER ETÜT MERKEZLERİMİZE güler yüzlü, ekip çalışmasına uygun, tam zamanlı, her branştan öğretmen arıyoruz. Yetkili: Salih Bal..

Ankara / Etimesgut Işılay Koleji

OKULUN RESMİ İŞLEMLERİNE HAKİM DİSİPLİNLİ, TERTİPLİ ,DÜZENLİ VE BAŞARILI OLMASI TERCİHİMİZDİR...

İzmir / Narlıdere Çocukça Bir Akıl

İzmir Narlıdere bölgesinde bulunan anaokulumuza OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ alımı yapılacaktır. Başvuracak kişilerin; -2-6 yaş arası çocuklarla iletişimi güçlü, -Öğrenmeye ve yeniliklere açık, -Enerjisi her durumda yüksek, -Takım çalışmasına uyumlu ve ilgi..

Dikmen öveçlerdeki kreşimize çocuk gelişimi mezunu öğretmenler alınacaktır.Başvurular hemen değerlendirmeye alınacaktır. Lütfen Başvurularınızı fotoğraflı yapınız...

Aydın / Merkez Penta Dil

Kurumumuz da tam zamanlı yarı zamanlı yada freelance ispanyolca eğitimi verebilecek öğretmenler arıyoruz..

Ankara / Çankaya Motto Çocuk Evi

1996 yılından itibaren Kreş ve Gündüz Bakımevi Olarak Hizmet veren Kuruluşumuzda 2017-2018 eğitim ve öğretim dönemi için. 1 Temmuz 2017 de iş başı yapacak 2-3-4 yaş gruplarında çalışacak grup sorumlusu aramaktayız. *Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü Mezunu *Den..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Çekmeköy Uğur Okulları

Tam Zamanlı ve Yarı Zamanlı çalışacak... YGS-LYS Sözel Gruplarına ders anlatacak, rehberlik yapacak... Felsefe-Sosyoloji-Psikoloji-PDR mezunu Rehber Öğretmenler alınacaktır. Sıcak bir aile ortamında ekip ruhu ile çalışacak, kurumsal kültüre sahip, üretken, özverili, alan..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Çekmeköy Uğur Okulları

Tam Zamanlı ve Yarı Zamanlı çalışacak... YGS-LYS Sözel Gruplarına ders anlatacak tüm branşlardan Öğretmenler alınacaktır. Sıcak bir aile ortamında ekip ruhu ile çalışacak, kurumsal kültüre sahip, üretken, özverili, alanına hakim, çalıştığı kuruma değer katan, kendine ve i..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Çekmeköy Uğur Okulları

Tam Zamanlı ve Yarı Zamanlı çalışacak... YGS-LYS Sayısal gruplarına ders anlatacak tüm branşlardan Öğretmenler alınacaktır. Sıcak bir aile ortamında ekip ruhu ile çalışacak, kurumsal kültüre sahip, üretken, özverili, alanına hakim, çalıştığı kuruma değer katan, kendine ve..