Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Bursa / Osmangazi Fss Fren Sistemleri

Havalı Fren ve Debriyaj Sistemleri alanında üretim yapmakta olan ISO/TS 16949, 9001, 14001, 18001 ve 10002 Kalite Sistem Belgelerine sahip, Bursa Demirtaş Organize Sanayi Bölgesinde kurulu firmamızda görevlendirilmek üzere belirtilen niteliklerde Kalite Operatörü aramaktayız. Meslek Lis..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Kapı Sistemleri

- Minimum 3 yıl CNC operatörlüğü yapmış, - Talaşlı imalat konusunda bilgi sahibi, - Mitsubishi kontrollü tezgah kullanabilen, - SOLIDWORKS ve en az bir CAM programı bilen (tercihen HSMWorks), - Tercihen Üniversite ( Talaşlı İmalat Öğretmenliği) veya Meslek Lisesi mezunu,..

İstanbul Anadolu / Tümü Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Referans Metal

Başakşehir İkitellideki ithalat/ihracat firmamızın imalat bölümü için, * CNC tezgahı kullanımında en az 2 yıl tecrübeye sahip, * Teknik resim okuyabilen, * Cam programı kullanabilen * Temel ölçü aletleri bilgisi olan, * Gelişime ve yükselmeye açık, sorumluluk pay..

İstanbul Avrupa / Şişli Saboroma Tekstil

1971'den bu yana tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmamız için Abiyede deneyimli DesignCad bilen Dijit Operatörü aramaktayız. -Abiyede deneyimi olan -Prezantabl -ikna kabiliyeti yüksek -İnsan ilişkilerinde başarılı -İstanbul' da ikamet eden..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Fetih Plastik San Ve Tic Ltd Şti

Beylikdüzü'deki firmamızda çalıştırılmak üzere vasıflı/vasıfsız bay/bayan personeller alınacaktır. Özellikler vardiyalı çalışabilecek aktif pratik ,eli hızlı,dikkatli,titiz Maaş+servis+yemek+sgk İşletmemizde cumartesi-pazar çalışma yoktur...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Enformak Plastik Teknolojileri

Firmamız bünyesine çalışmak üzere Makine üretimi sektöründe tecrübeli Kaynak Elemanı alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Tuzla Satmak Makina

FİRMAMIZDA; • Meslek Yüksek Okulu veya Meslek Liselerinin ilgili bölümlerinden mezun veya konusunda mesleki yeterlilik belgesine sahip, • En az 2 yıl tecrübeli, • Teknik resim okuyabilen, • Ölçüm aletleri kullanabilen, • CNC kontrollü plazma kesim AJAN ve ABKANT ..

İstanbul Anadolu / Tuzla Satmak Makina

FİRMAMIZDA; 1) Endüstri Meslek Lisesi veya Teknik Lise mezunu, 2) Ekip çalışmasına yatkın, dikkatli, disiplinli, araştırmacı, 3) Aktif ve sorumluluk sahibi 4) Askerlik engeli olmayan, 5) Sigara Kullanmayan 6) Maltepe-Tuzla arasında servis güzergahında ikam..

İzmir / Çiğli Spot Tekstil

DİKİŞ MAKİNASI OPERATÖRÜ - Overloc, Recme ve Düz makina kullanabilen - Konusunda en az 3 yıl deneyimli - İzmir’de ikamet eden Dikiş makinası operatörleri alınacaktır...