Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör

ANKARA / AKYURT Bölgesinde bulunan 10.000 m2 Büyüklüğünde Otel ve Hastahane Mobilyaları Üreten Fabrikamız İçin ; Mobilya Ustası Alınacaktır. -En Az İlöğretim Mezunu -En Az Bir Makina Kullanabilen -Daha Önce Mobilya Fabrikasında Çalışmış -Ankara'da İkamet Eden -Er..

İstanbul Avrupa / Silivri Işıksan Otomotiv

Silivri' de Plastik Enjeksiyonlar ile Otomotiv Yan Sanayi alanında üretim yapan firmamızda görevlendirilmek üzere • SİLİVRİ ve yakın çevresinde ikamet eden • Plastik Enjeksiyon makinelerinde üretim elemanı olarak minimum 3 sene çalışmış • Kalıp, kalıp değişimleri ve makine a..

Kocaeli / Gebze ARFESAN

1994 yılından bu yana, ağır ticari araçlara için havalı fren körüğü üretimi yapan ve üretiminin %90’ını ihraç eden Arfesan Arkan Fren Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş, sektöründe öncü konumda faaliyet göstermektedir. Sürekli yatırımları ile üretim sahasını geliştirmekte ve kalite odakl..

Adana / Seyhan Özgönül Makina

CNC Dik İşleme ve Cnc torna Operatörü aranmaktadır...

GEBZE Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan ve Gebze ve İstanbul Anadolu yakasının her noktasından servisi olan işyerimizde, üretim veya depo operatörü olarak vardiyalı sistemde çalışmak üzere, lise veya meslek lisesi mezunu, bilgisayar kullanabilen, 20-30 yaş aralığında bay/bayan personeller a..

Kocaeli / Dilovası TEMPA PANO SAN.VE TİC.A.Ş.

Elektrik panoları konusunda Uluslararası düzeyde üretim yapan firmamızın Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikasında üretim prosesinde görev alacak çalışma arkadaşları aramaktayız. CNC LAZER Kesim Operatörü, CNC Punch / Abkant Operatörü, Makas Ope..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Aybas Lazerteks

meslek lisesi mezunu bay bayan elemanlar; yetiştirilmek üzere lazer makına operatörü personel alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Metin Atakul Otomotiv

FANUC, MITSUBISHI, SIEMENS ve DIALOG PROGRAMLARINI KULLANABİLECEK VARDİYALI ÇALIŞMA NOKTASINDA PROBLEM YAŞANMAYACAK CNC Yatay İşleme Merkezi ve CNC Torna operatörü aranmaktadır. Tercihen servis güzergahlarında veya yakınında ikamet eden veya edebilecek (G.Osmanpaşa, Sultangazi, Habipler,..

İstanbul Avrupa / Eyüp Şadan Makina

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE TECRÜBELİ CNC OTOMAT OPERATÖRÜ ALINACAKTIR...

Bursa / Nilüfer Rota İnsan Kıymetleri

Danışmanlığını yaptığımız firmada İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI kapsamında, yetiştirilmek üzere askerliğini yapmış BAY ÜRETİM OPERATÖRLERİ alınacaktır. - Son 1 ay içerisinde sigorta girişi yapılmamış - 20 ile 29 yaş aralığında - 3 Vardiya çalışabilecek - Servis ağı geniştir..