Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Anadolu / Kartal Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Üstün Plastik A. Ş.

1985 yılından beri 200'ün üzerinde çalışanıyla plastik ambalaj sektörünün önde gelen firmalarından olan ve sürekli kendini geliştirmeyi ilke edinen Üstün Plastik A.Ş. olarak yetiştirilmek üzere veya tecrübeli bay/bayan üretim personeli alınacaktır. * 3 Vardiya çalışabilecek ..

Konya / Selçuklu Bmy Başaran Motor

Firmamızda yemek servis sigorta her şey tam olarak yapılmakta. Çalışma saatleri 8.30 ile 6.30 aralarındadır. Cumartesi ve pazar günleri çalışmamız yoktur. İstenildiğinde cumartesileri mesai yapılabilir...

İstanbul Anadolu / Pendik İmak Redüktör Varyatör San. Tic. A. Ş.

İşin Tanımı : Pendik-Kurtköy' de 1998 yılından beri 16.000 m2 alan üzerinde faaliyet gösteren, Helisel Dişlili Redüktörler, Sonsuz Vidallı Redüktörler, Mekanik Varyatörler üretimi ve satışını yapmakta olan işletmemizin üretim bölümünde CNC Torna, Yatay İşleme, Dik İşleme, Profil Taşlama..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Ametal Asansör

GENEL NİTELİKLER 1988’ den bu yana Asansör sektöründe üretim, satış ve pazarlama konularında faaliyet gösteren, global pazarda aktif 45 ülkeye ihracat yapan firmamız için CNC Torna, CNC Lazer Kesim Operatörü ve CNC Punch Operatörü olarak görevlendirilecek "Tecrübeli veya Yetiştirilmek" ..

İzmir / Bayraklı Admobıletürkiye

FACEBOOK , INSTAGRAM , TWITTER ,GOOGLE REKLAMCILIĞI KONUSUNDA SÜREÇLERİ BİLEN , SONRAKİ AŞAMALARDA EKİP LİDERİ OLABİLECEK VASIFLARA SAHİP , GELİŞİME AÇIK , KARİYERİNİ BU ALANDA İLERLETMEK İSTEYEN , 20-30 YAŞ ARASI ERKEK OPERATÖR ARAMAKTAYIZ. MAAŞ+PRİM ŞEKLİNDE ÇALIŞILMAKTADIR. ŞİRKETİMİZE YÖN..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Eğin Etiket

UV dijital baskı operatörlüğü görevini üstlenecek arkadaşlara ihtiyaç vardır. Firmamız serigrafi, dijital ve uv dijital baskı ortamlarında ayrıca lazer markalama olarak endüstriyel etiket imalatı yapmaktadır...

ÜRETİM ALANINDA VARDİYALI OPERATÖR VE PAKETLEME ELEMANI OLARAK ÇALIŞABİLECEK 18-30 YAŞ ARASI BEKAR BAYAN ELEMAN İHTİYACIMIZ VARDIR...

Kocaeli / Dilovası BUYRUK GROUP

DİLOVASI BÖLGESİNDE HİZMET VERMEKTE OLDUĞUMUZ PROJEDE ÇALIŞACAK FORK/LIFT OPERATÖRÜ İSTİHDAM EDİLECEKTİR. 1. BAY 2. 23 - 47 YAŞ ARSI 3. ASKERLİK HİZMETİNİ TAMAMLAMIŞ 4. EĞİTİM DURUMU EN AZ İLKOKUL MEZUNU 5. FORK/LIFT OPRETÖRÜ . BELGESİ OLAN 6. ÇALIŞMA SAATL..

İzmir / Kemalpaşa EURO GIDA

ŞİRKETİMİZİN KEMALPAŞA - ARMUTLU İZMİR FABRİKASINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; * Tercihen Endüstri Meslek, Teknik lise veya Çıraklık Eğitimi mezunu * Gıda sektöründe çalışmış, * Kepçe, Forklift gibi İş Makineleri kullanımı konusunda deneyimli, * Bu İş Makinelerine kullan..