Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör

Firmamız için cnc operatörü çalışma arkadaşları aramaktayız. Fanuc, mitsubishi ve haas kontrol ünitelerinden herhangi birini bilen, Hassas parça bağlama, doğrultma ve merkez alma işlemlerini yapabilen, Talaşlı imalat hakkında bilgi sahibi, Ekip çalışmasına uyum sağlaya..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Referans Metal

Başakşehir İkitellideki ithalat/ihracat firmamızın imalat bölümü için, * CNC tezgahı kullanımında en az 2 yıl tecrübeye sahip, * Teknik resim okuyabilen, * Cam programı kullanabilen * Temel ölçü aletleri bilgisi olan, * Gelişime ve yükselmeye açık, sorumluluk pay..

Manisa / Merkez INTER ABRASIV

Kaplanmış aşındırıcı (Zımpara) alanında üretim yapan ve 60 farklı ülkede 200’ü aşkın müşteriye ihracat gerçekleştiren şirketimizin MOSB Manisa fabrikasında "ÜRETİM ELEMANLARI VE MAKİNE OPERATÖRLERİ" olarak görevlendirilecek takım arkadaşları arıyoruz. •En az lise mezunu,(Tercihen endüst..

İstanbul Avrupa / Esenyurt YILDIZ GAZ ARMATÜRLERİ SAN. TİC. A.Ş.

CNC Otomat tezgahlarında program yazabilen ( Fanuc ) Tercihen Meslek Liselerinin ilgili bölümlerinden mezun. Takımlandırma bilgisi olan. Teknik resim okuyabilen. Vardiyalı çalışabilecek. CNC Operatörü aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Best Reklam

Merhabalar Firmamıza Dijital Baskı Operatörü Arıyoruz İşi Bilen Hızlı Pratik Çalışkan Üretken Birisini Arıyoruz..

%100 YABANCI SERMAYELİ FİRMAMIZ İÇİN LİSE MEZUNU ÜRETİM OPERATÖRÜ ARIYORUZ..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Revizyon Makina

CNC Tezgah Operatörü: * Yetiştirilmek üzere veya yetişmiş. * Tercihen daha önceden aktif olarak parça ve kalıp işlemiş , tezgah ve takım bilgisi olan . * Tercihen Parça ve takım sıfırlama konusunda hassas ve disiplinli çalışan,, * Tercihen Teknik resim okumasını bilen ..

İzmir / Aliağa Egenkm Gıda San. Tic A. Ş

makine bakım onarım konusunda tecrübeli ,erkek adaylar başvurabilir. gıda sektöründe tecrübeli olması tercih sebebidir...

-Meslek Lisesinin Torna/Tesviye/CNC/Makine bölümlerinden ve/veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun, - Resim okuma ve ölçme bilgisine sahip, -CNC program bilgisine sahip, -CNC Torna veya CNC Freze kullanımı konusunda tecrübeli, -T..

Eskişehir / Tümü MODERN AMBALAJ

Genel nitelikler: Oluklu mukavva sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Eskişehir'de bulunan fabrikasında 'Forklift Operatörü' olarak görevlendirilmek üzere; Lise ya da Meslek Yüksek Okulu mezunu, Tercihen konusunda deneyimli, Askerlik görevini tamamlamış, 35 ya..