Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Anadolu / Kadıköy Formülsoft Yazılım & Telifmetre

Kadıköy Hasanpaşa'da bulunan firmamıza, Radyo ve Televizyon'da yayınlanan müzik, reklam vb. içerik girişi yapacak arkadaşlar aranmaktadır. 1997 kuruşlu olan firmamız 2005 yılından bu yana Reklam ve Eser Takibi konularında sanatçılar, yapımcılar ve meslek birliklerine hizmet vermektedir...

Autocad çizimine hakim Strafor cnc kesiminde çalışacak iş arkadaşları arıyoruz. Sosyal imkanlar karşılıklı görüşülecektir...

İstanbul Anadolu / Tuzla Atalian Global Services Turkey

Ekip çalışmasına yatkın, 25-40 yaş aralığında, Askerlik hizmetini tamamlamış, Forklift operatörlüğü sertifikasına sahip, Yoğun iş temposunda çalışabilecek, adaylar aranmaktadır. maaş; 1600 AGI dahil + Yemekhane + Servis..

İstanbul Avrupa / Silivri Işıksan Otomotiv

Silivri' de Plastik Enjeksiyonlar ile Otomotiv Yan Sanayi alanında üretim yapan firmamızda görevlendirilmek üzere • SİLİVRİ ve yakın çevresinde ikamet eden • Plastik Enjeksiyon makinelerinde üretim elemanı olarak minimum 3 sene çalışmış • Kalıp, kalıp değişimleri ve makine a..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Sami Kıraç Civata

cnc ve torna da çalışacak deneyimli elaman aranmaktadır...

Tekirdağ / Çerkezköy Kale Kilit

Çerkezköy Kale Kilit Fabrikamız'da görevlendirilmek üzere; * Meslek Yüksek Okulları veya Teknik Liselerin tercihen Kalıpçılık, Makine, Torna-Tesviye bölümlerinden mezun * Metal (zamak) enjeksiyon kalıpları konusunda min. 5 yıl tecrübeli, * Zamak enjeksiyon, yeni kalıp üretim..

Tekirdağ / Çerkezköy Kale Kilit

Çerkezköy'de kurulan Avrupa'nın en büyük kilit üretim entegre tesisi için; Pres Operatörü alınacaktır. 1. Lise veya Endüstri Meslek Lisesi mezunu 2. Teknik resim okuyabilme ve ölçü aletleri kullanma bilgisi olan 3. H tipi 200 ve 250 tonluk sa..

Tekirdağ / Çerkezköy Kale Kilit

Çerkezköy Kale Kilit Fabrikamız'da görevlendirilmek üzere; * Sıcak Kamaralı Metal Enjeksiyon makinelerinde min. 3 yıl tecrübe sahibi, * Tercihen Lise mezunu, * Kalıp bağlama konusunda tecrübeli, * Makine ayarları konusuna hakim, * Askerlik hizmetiyle ilişiği bulu..

İstanbul Avrupa / Güngören Kale Kilit

Preshane Punch, Abkant ve Giyotin makas tezgahlarında görevlendirilmek üzere; • Tercihen Meslek Lisesi Mezunu (Torna, Tesviye, Makine, Motor veya Metal bölümlerinden mezun), • Preshane sac metal, Abkant Pres veya CNC Punch tecrübesi olan, • Ölçüm cihazları hakkında bilgi sah..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Kameks Eksantrik Milleri

İstanbul, Esenyurt' ta otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamızın üretim bölümünde çalışmak üzere, takım arkadaşları arıyoruz. *Tercihen Meslek Liselerinin Torna Tesviye, Kalıp, Makine Model, Motor ve CNC bölümlerinden mezun *Kumpas, mikrometre, mihengir vb. ölçüm aletlerini..