Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İzmir / Çiğli Deka Yüzey Teknolojileri

Termal sprey kaplama ve talaşlı imalat sektöründe faaliyet gösteren AOSB deki firmamıza, CNC torna ve işlem merkezi operatörü olarak takım arkadaşları arıyoruz. ARANAN NİTELİKLER Tercihen CNC programlama konusunda tecrübeli ve ayar yapabilen Kumpas, mikrometre vb. ölç..

İzmir / Çiğli Deka Yüzey Teknolojileri

Termal sprey kaplama ve talaşlı imalat sektöründe faaliyet gösteren AOSB deki firmamıza, CNC torna ve işlem merkezi operatörü olarak takım arkadaşları arıyoruz. ARANAN NİTELİKLER Kumpas, mikrometre vb. ölçüm aletlerini hassas bir şekilde kullanabilen, Teknik resimleri..

GENEL NİTELİKLER Manisa Salihli ilçesinde beton şantiyesinde çalışacak aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları aramaktayız. Mikser aracı kullanma tecrübesi olan gerekli belgelere sahip Askerlikle ilişiği bulunmayan Takım çalışmasına yatkın,..

Sakarya / Adapazarı Diaporta

Sakarya/Adapazarı bölgesinde bulunan, yatırımları ile adapazarına değer katan fabrikamız için bay ve bayan “operatör” alımları olacaktır. GENEL ÖZELLİKLER ; -Tercihen 2 veya 4 yıllık önlisans veya lisans mezunu -Teknik lisesi mezunu -erkek adaylar için askerliğini yap..

GENEL NİTELİKLER Manisa .SALİHLİ ilçesinde beton üretim şantiyesinde çalışacak aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları aramaktayız. pompa operatörlük belgesi olan, gerekli ehliyetlere sahip Askerlikle ilişiği bulunmayan Takım çalışmasına yatkın,..

İstanbul Avrupa / Esenyurt ŞAHİN METAL İMALAT

GENEL NİTELİKLER İstanbul Esenyurt'ta faaliyette olan,26 yıldır yurdışı otomotiv sektörüne alüminyum pres döküm parçalar üreten fabrikamızda çalışacak aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları aramaktayız. Tercihen Endüstri Meslek Lisesi, Meslek Yüksekokullarının ilgili..

Kocaeli / Dilovası OM MÜHENDİSLİK

* Forklift ehliyeti olan ya da kullanım belgesi sahibi, * Tercihen lise mezunu, * Yoğun ve esnek çalışma temposuna yatkın, * İstanbul Anadolu Yakası ve Gebze civarında ikamet eden * Askerlik görevini tamamlamış, herhangi bir sağlık engeli bulunmayan, Üret..

İstanbul Avrupa / Eyüp Derya Lastik Plastik

Kauçuk ve plastik mamüller üreten firmamızın cnc kalıphane bölümünde cam operatörlük yapabilecek , Powermill programına normal düzeyde hakim ve vardiyalı çalışabilecek çalışma arkadaşı arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Tuzla DHL SUPPLY CHAIN

İŞ MAKİNESİ OPERATÖRÜ (RT) İSEN HEMEN BAŞVURABİLİRSİN! G sınıfı iş makinesi ehliyeti olan, Anadolu yakasında, Kurtköy, Samandıra, Sultanbeyli, Gebze Kocaeli civarında ikamet eden Askerliğini tamamlamış, Vardiyalı çalışacak operatörler alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir İstanbul Metal Kalıp

İş yerimiz İkitelli' dedir. Fanuc ve Mıtsubıshı kontrol ünitesi kullanabilen, Zeki ve pratik beraber çalışabileceğimiz arkadaşlar arıyoruz. Not: servisimiz yoktur. ADRES: iosb. atatürk oto san sit. 3. sokak no:74 başakşehir/istanbul..