Personel İş İlanları

Pozisyon: Personel
İstanbul Anadolu / Kartal Koloni Müh. Asansör Ltd. Şti.

Soğanlık da güvenlikli sitede bulunan firmamıza mikro programı kullanmış , Autocad kullanmış bayan eleman alınacaktır. Firmamız 25 yıllık geçmişe sahip olup, sakin iş trafiği vardır. İlgilenenlerin CV göndermeleri gerekmektedir. Soğanlıkta ikamet etme şartı vardır...

İstanbul Avrupa / Sultangazi Ase Kağıt Poşet / Erol Çapkan

AVRUPA YAKASI VE ANADOLU YAKASINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE BAYAN PAZARLAMA ELEMANLARI ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Şişli White Monarch Hotel

WHİTE MONARCH HOTEL DE ÇALIŞMAK ÜZERE TEKNİK PERSONEL ALINACAKTIR..

Bursa / Tümü PepsiCo

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu Finans alanında deneyimli Seyahat engeli olmayan MS Office programlarını kullanabilen 30 yasını aşmamış B sınıfı ehliyeti olan Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmayan Bursa’da yasayan İŞ..

İstanbul Avrupa / Şişli Şişli Teşhis Radyoloji

şişlideki radyoloji merkezimize MAAŞ + PRİM usulü çalışacak BAY tanıtım elemanı aranmaktadır. Aranan kişi gün boyunca çevre bölgelerdeki hastane,tıp merkezi,muayene vb yerleri dolaşarak tanıtım yapacaktır...

İstanbul Anadolu / Pendik Gelinlik Moda Evi

Pendik merkezdeki gelinlik moda evine dikişten anlayan satış elemanı alınacaktır...

Muğla / Bodrum Ro Group Güvenlik

BODRUM OTEL PROJELERİMİZDE ÇALIŞACAK ÖGG KİMLİKLİ BAY BAYAN PERSONELLER ALINACAKTIR...

İss Proser Güvenlik; Çayyolu-Yaşamkent te bulunan özel bir kolejde 12 saatlik sistemde; 2 gündüz+2 gece+2 tatil sistemde / vardiyalı şeklinde çalışabilecek 1 bay güvenlik personeli alınacaktır. Bekar için Net Maaş; 1530 TL + 200 TL Multinet + Yemek; Aranan şartlar Ö.G.G Kimlik kartı sahibi, bo..

İss Proser Güvenlik; Kentpark Avm projemizde 8 saatlik sistemde / vardiyalı şeklinde çalışabilecek bay ve bayan güvenlik personeli alınacaktır. Bekar için Net Maaş; 1530 TL + 300 TL Multinet , Aranan şartlar Ö.G.G Kimlik kartı sahibi, bay için boy 175 cm ve üzeri, bayan için boy 165 cm ve üze..

İss Proser Güvenlik; Bilkent te- Eskişehir yolu Yanında yapılmakta olan yeni şehir hastanesi projesinde personel artırımı nedeniyle 2 gündüz çalış + 1 tatil, 2 gece çalış + 1 Tatil şeklinde çalışacak, 36 bay güvenlik personeli alınacaktır. Bekar için 1615 TL maaş+ 120 TL yol+ yemek + Aranan şa..