Personel İş İlanları

Pozisyon: Personel
Tekirdağ / Çorlu Galen Restoran

Çorlu Galen restoranında çalışmak üzere, -Takım çalışmasına uyumlu, - Dinamik ve çalışkan, - Müşteri memnuniyetine özen gösteren, - Renkli, canlı, enerjik ve arkadaşça bir ortamda çalışmak isteyen, - 17 yaşını doldurmuş, - Full-time/part-time restoran S..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Dönüşüm Tasarım Uygulama Tic Ltd Şti

Tecrübeli ön muhasebe elemanı aranmaktadır...

Isparta / Tümü HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran firmalarından biri olan grubumuzun, Isparta'da bulunan HD İskender şubesinde görevlendirilmek üzere Mutfak Ekip Üyesi aramaktayız. • Tercihen mutfak bölümünde çalışmaya istekli ve yatkın, • Kalite ve hijyen standartlarına uygun ürün hazırlanmasından..

Kayseri / Melikgazi Orhon Diş Deposu

ŞİRKETİMİZDE ÖN MUHASEBEDE ÇALIŞACAK ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ.EN AZ 2 YILLIK ÜNİVERSİTE MEZUNU OLMAK ŞARTI İLE...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Hun Özel Güvenlik Ve Koruma Hizmetleri

ŞERİFALİ'DE BULUNAN PROJEMİZ İÇİN PART TİME TEMİZLİK PERSONELİ ARANMAKTADIR. Çalışma Saatleri Hafta içi-Pazar 18:00-22:00-Cumartesi izin 720 TL Maaş+Yemek+Ssk İletişim Cafer Bey 0545 667 09 67..

5 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, Çağrı Merkezi' alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 d..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Mavi Beyaz Akaryakıt A. Ş.

Ön muhasebe bilgisine sahip (LOGO muhasebe programı bilen) avcılar,esenyurt,beylikdüzü civarlarında oturan tercihlidir. Akaryakıt istasyonunda ön muhasebe tutacak en az 2 yıl tecrübeli erkek eleman alınacaktır. Cep telefonunda randevu alınarak görüşmeye alınacaktır. Market muhasebesi bilmesi tercih..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Kyff Cafe Lounge

koşuyolunda bulunan kafemizde çalışacak hostes alınacaktır...

Bursa / Osmangazi Engelli Sesi Gazetesi

1.500 TL maaş +yemek +SSK ile sabah 09:00 Aksam 19:00 da is bitimi. Pazar günleri izin engelli sesi gazetemiz de calismalarimizda görev alacak yas sorunu olmayan eğitim durumu sarti aramiyoruz bayan elemanlar alinacaktir. İşimiz gereği ev ve islerini gezerek engelli tespitleri ile yardim calismalari..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Alfa Entegre Hizmetler Medikal Aş

AMBARLIDAKİ DEPOMUZDA TAM ZAMANLI ÇALIŞMAK ÜZERE BAY BAYAN PERSONEL ARANMAKTADIR MAAŞ+SSK+YEMEK+SERVİS HAFTA SONU TATİL..