Personel İş İlanları

Pozisyon: Personel
İstanbul Avrupa / Sarıyer Desa Deri

Deri deyince akla ilk gelen marka olan ve 40. Yılını kutlayan, sektörünün öncüsü DESA olarak İstinye Park AVM mağazamız için ''MAĞAZA PERSONELİ'' arıyoruz. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar • Sıcak satış konusunda kendine güvenen • Mağazacılığı kendine kariyer h..

Kocaeli / İzmit Desa Deri

Deri deyince akla ilk gelen marka olan ve 40. Yılını kutlayan, sektörünün lideri DESA olarak 41 BURDA İZMİT AVM mağazamız için ''MAĞAZA PERSONELİ'' arıyoruz. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar • Sıcak satış konusunda kendine güvenen • Mağazacılığı kendine kariyer..

Ankara / Keçiören Hocaoğlu İnşaat

EMLAK VE İNŞAAT OFİSİNE DİKSİYONU DÜZGÜN BAKIMLI SAHADA VEYA OFİS İÇERİSİNDE YOĞUN TEMPODA ÇALIŞACAK BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ HAFTA İÇİ BİR GÜN İZİN ÇALIŞMA SAATLERİ HAFTA İÇİ:09-00 18-00 MAAŞ + SSK+ PRİM + YOL + YEMEK..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Firmamentum

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz sektöründe lider donuk ekmek firmasının, Carrefour, Kipa, Migros, Akmar vs. gibi marketlerde , * Donuk halde ki baget ekmek, kruvasan, simit, poğaça vs. gibi ürünlerin pişirilmesi ( fırın yardımı ile 15-20 dk. ), * Pişirilen yiyecek..

İstanbul Avrupa / Esenler Kuzey Bilişim Hizmetleri

C#, MVC, MSSQL Devexpress Componet lerine Hakim, Tercihen Ticari Yazılım, ERP Tecrübesi Olan Uzman Yazılım Geliştiriciler Arıyoruz..

Bursa / Nilüfer Erc Kırtasiye

İşyerimiz Bursa / İhsaniye de - Bay / Bayan - Diksiyonu Düzgün - Giyimine Özen Gösteren - Deneyimli , Deneyimsiz - Ehliyet Var , Yok - Takım Çalışmasına Yatkın - İkili İlişkileri Kuvvetli - Saha da Görevlendirilecek -1500 TL Maaş + Prim + Yemek..