Satış Danışmanı İş İlanları

Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Anadolu / Ümraniye Ece İş Çözümleri

erakende sektöründe kariyer hedefleyen, dinamik, mağazacılığa ilgi duyan" Satış Temsilcisi ve Uzman Satış Danışmanı" pozisyonlarında mağazalarımızda görev alacak takım arkadaşları arıyoruz. Mağazaya gelen müşteri ile ilgilenmek, ürün danışmanlığı yapmak, yeni müşteriler kazandırmak ve ürünün satışın..

İstanbul Avrupa / Tümü Calzedonia

1986 yılında İtalya’da kurulan; çorap, mayo ve iç giyim üzerine perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren en büyük uluslararası firmalardan biri olan CALZEDONIA, Türkiye’de mağazalar açmaya devam ediyor. • En az lise mezunu • Mağazacılık sektöründe veya ilgili alanlarda en az 1..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Remax İnci Ataşehir

GENEL NİTELİKLER RE/MAX 1973 yılında kurulan RE/MAX, bugün dünyada en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumudur. Dünya genelinde 100 ülke ve bölgede, 110.000 üzerinde danışman ile hizmet vermektedir. RE/MAX Türkiye Ülkemize fa..

İstanbul Avrupa / Şişli Eurozen

SAÇ EKIM VE PLASTIK CERRAHİ ÜZERİNE SATIŞ VE DANIŞMANLIK YAPACAK İTALYANCA BİLEN ÇALİŞMA ARKADAŞLARI ARANIYOR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Turuncu Araç Takip

Araç Takip Sektöründe hizmet veren firmamız için İstanbul Bölgesinde aktif sahada satış yapacak satış temsilcisi aranmaktadır. Genel Nitelikler - En Az Lise Mezunu - Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli · Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşt..

Çorum / Merkez İmza Aksesuar

TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ BAYAN SATIŞ TEMSİLCİSİ ARANIYOR.....

İzmir / Bornova Tan Fermuar

BORNOVA IŞIKKENT'TEKİ FERMUAR İMALATI YAPAN FİRMAMIZIN MAĞAZA BÖLÜMÜNE SATIŞ TEMSİLCİSİ /TEZGAHTAR POZİSYONUNDA GÖREV ALACAK BAYAN ELEMANLAR ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Tuzla Budives

Budives de toplu gıda satışı yapabilecek tercihen portföyü olan, b sınıfı ehliyetli satış temsilcileri aranmaktadır...