Satış Danışmanı İş İlanları

Pozisyon: Satış Danışmanı
İzmir / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Realty Max Metropol Gayrimenkul

ESENYURT HARAMİDERE BÖLGESİNDEKİ GAYRİMENKUL OFİSİMİZE PROJELERİN 2. EL ALIM SATIM VE KİRALAMALARINDA ÇALIŞABİLECEK DİKSİYONU DÜZGÜN GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN YÜKSEK KAZANÇ HEDEFLERİ OLAN BAYAN GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI ALINACAKTIR. MAAŞ+PRİM +SSK+YEMEK VEYA PRİM+SSK+YEMEK ŞEKLİNDE OLABİLİR.....

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. nin Birleşik Hizmetler Kanalı görevini yürüten firmamız için Van, Bitlis, Hakkari, Iğdır ve Ağrı illerinde görevlendirilmek üzere; Telekomünikasyon sektöründe kariyer hedefleyen, Tercihen Satış ve Pazarlama konusunda en az 1 yıl deneyimli,..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Bada Bing Turizm Sey. Ltd. Şti

Turizim ve reklam firmamızda çalışacak takım arkadaşları aramaktayız . Online ve telefon ile otel satışı ve rezervasyonu yapacak tam zamanlı çalışabilecek bay ve bayan adayların öz geçmişleri ile başvurmaları rica olunur...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Gökçe Sigorta Acenteliği Ve Aracılık Hiz

Firmamıza ELEMENTER ve BİREYSEL EMEKLİLİK SİGORTASI (BES) konusunda; Satış ve ikna kabiliyeti yüksek En az 2 yıl sigorta acenteliğinde çalışmış Sigorta konusunda donanımlı Segem belgeli teknik personel alımı yapılacaktır...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Alan Gayrimenkul

ALAN GYO'NUN TURİZM VE KONUT PROJELERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE; EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN, KENDİNE GÜVENEN, DİKSİYONU DÜZGÜN, KİŞİSEL GELİŞİME AÇIK, SEYEHAT ENGELİ OLMAYAN, YETİŞTİRİLMEK ÜZERE; BAY-BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR. NOT:MAAŞ+SGK..

İstanbul Avrupa / Tümü Calzedonia

1986 yılında İtalya’da kurulan; çorap, mayo ve iç giyim üzerine perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren en büyük uluslararası firmalardan biri olan CALZEDONIA, Türkiye’de mağazalar açmaya devam ediyor. • En az lise mezunu • Mağazacılık sektöründe veya ilgili alanlarda en az 1..

Merhaba arkadaşlar bizimle çalışmak istermisiniz Ostimde bulunan iş yerimizde inşaat malzemeleri pazarlama ve satışını yapacak iş arkadaşları arıyoruz işyerimizde çalışacak arkadaşımızın altına otamatik vites araç vereceğiz Daha önce işdeneyimi olan arkadaşlar ararise mutlu ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Park Academy

ÇAĞLAYANDA BULUNAN FİRMAMIZ İÇİN SAHA SATIŞ DANIŞMANLARI ARANMAKTADIR. 20-40 yaş arası Diksiyonu düzgün, Dış görünüşüne önem veren, kendine güvenen, İkna kabiliyeti yüksek, İnsan ilişkileri kuvvetli, Tecrübeli veya tecrübesiz Bay bayan Saha satış danışmanla..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Batı Mümessillik Dış Ticaret ve Turizm A.Ş.

Outdoor ve ekstrem sporlara ait birçok büyük markayı bünyesinde bulunduran, tekstil ve ekipmanların satışını yapan Adventure Republic Mağazalarında görevlendirmek üzere SATIŞ DANIŞMANLARI -KASİYER arıyoruz. (www.batimumessillik.com) En az lise mezunu Mağazacılık ve satış alanında ..