Satış Danışmanı İş İlanları

Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Trakya Kimya Ltd. Şti.

Üniversite veya Yüksek okul Mezunu, İnsan ilişkilerinde Başarılı ve İletişim Becerileri Kuvvetli, Girişimci Ruhlu, Motivasyonu Yüksek, Gayrimenkul Danışmanlık İşinde en az 5 yıl deneyimli Belirlenecek Bölgede Aktif Şekilde Çalışıp, “Satılık&Kiralık” Portföyler Oluşturacak,..

İstanbul Anadolu / Tuzla Hemgen Yapı San. Tic. Ltd. Şti.

TUZLA - AYDINLIDA FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZ HEMGEN YAPI VE GAYRİMENKULDE PORTFÖY OLUŞTURABİLECEK EMLAK VE SATIŞ DANIŞMANI ARANIYOR -Emlak ve gayrimenkul sektöründe çalışmış deneyimli -İnsan ilişkilerinde başarılı -22 yaş ve üzeri -İç motivasyonu yüksek ve pozitif bakış açıs..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Pınar Çorap

firmamız bünyesinde çalışmak üzere diksiyonu düzgün bayan satış elemanı alınacaktır...

İzmir / Menderes HALKA GRUP

Firmamızın Özdere de bulunmakta olan tesis içi mağazalarında görevlendirilmek üzere İngilizce bilen aşağıda ki belirtilen vasıflara ve çalışma temposuna uygun Bayan personeller aranmaktadır. *otel lojmanına konaklama yapacak, *sezonluk çalışabilecek, *İngilizce bilen, ..

Antalya / Muratpaşa Aim Gayrimenkul

EMLAK OFİSİMİZE BAY BAYAN GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI ARANIYOR * Etik ve Ahlaki değerleri önemseyen * Kurumsal bir kimliği, giyim ve diksiyonu ile yansıtabileceğine inanan, * İnsan ilişkilerinde Başarılı ve İletişim Becerileri Kuvvetli, * Girişimci Ru..

Muğla / Milas Ögs Store

- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, - Sosyal ilişkilerinde başarılı, ekip çalışmasına yatkın, - Milas 'da ikamet eden, - Tam zamanlı, - Bay / Bayan Satış danışmanları arıyoruz. İŞ TANIMI - Sorumlu olduğu satış alanında ürün teşhirleri..

Kurumsal Pazarlama alanında tecrübeli, profesyonel pazarlama danışmanları alınacaktır. Aranan Özellikler: Satış ve pazarlama konusunda, kendine güvenen, Müşteri beklentilerini iyi algılayarak, sürekli müşteri memnuniyetini sağlayacak, Diksiyonu düzgün, akıcı konuşabilen,..

İstanbul Anadolu / Tümü Evrencell Bilgi

GENEL NİTELİKLER Tecrübeli veya Tecrübesiz Home Ofis Çalışabilecek, Evinde bilgisayarı ve interneti olan, Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip, Müşteri ve hedef odaklı, 18 -59 yaş arasında. İŞ TANIMI Fir..