Satış Temsilcisi İş İlanları

Pozisyon: Satış Temsilcisi
İstanbul Avrupa / Bağcılar Akdogan Promosyon

İstoç ticaret merkezinde, promosyon sektöründe hizmet veren firmamıza, Bayi oluşturmak için çalışma yapabileceğimiz, Müşteri portföyü oluşturabilecek, Müşteri araştırması yapabilecek, B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, iletişim gücü yük..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Şah Yapı Gayrimenkul

FİRMAMIZA BAY BAYAN TECRÜBELİ SATIŞ DANIŞMANI ARANMAKTADIR...

En az önlisans mezunu Asgari 1 yıl telefonda satış tecrübesi olan Konuşmayı, anlatmayı ve dinlemeyi seven, görüştüğü her müşteriyi ikna etmek için cesareti olan Telefonda akıcı ve etkin konuşabilen, diksiyonu düzgün ve iletişim yeteneği kuvvetli, dış görünümüne önem veren Çöz..

İstanbul Avrupa / Esenler Mks Kağıtçılık

Esenler Tekstilkent bulunan firmamıza Satış / Pazarlama Elemanı aramaktayız. Çalışma Saatleri : Haftaiçi : 08:30 - 19:00 Haftasonu Cumartesi : 08:30 - 13:00 Kağıt sektöründe deneyimli, Giyimine özen gösteren, Diksiyonu düzgün, B sınıfı ehliyeti olan ..

İstanbul Avrupa / Avcılar Simge Peyzaj Proje

Fidanlığımızda müşteriye bakacak, bitki ve peyzaj konusunda deneyimli ,Ziraat veya peyzaj teknikeri alınacaktır.Halkalı ,Küçükçekmece'de ikamet eden ,araç kullanabilen arkadaşların cv göndermelerini rica ederiz...

İstanbul Anadolu / Tümü 3İZ İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz sektörün lider markaları arasında yer alan ve Holding firması bünyesinde TAM KAPSAMLI GÜVENLİK anlayışı ile büyüyen Alarm ve Güvenlik Sistemleri firmamızda görevlendirilmek üzere, yüksek gelir ve kariyer hedefi olan takım arkadaşları arıyoruz. Sorumlu ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü A&B GRUP ÖZEL GÜVENLİK ve TEMİZLİK

* En az ön lisans mezunu, * Alanında en az 3 yıl deneyimli, * Takım çalışmasını benimsemiş, * Güler yüzlü, aktif, satış ve sunum becerileri güçlü, * Diksiyonu düzgün, prezantabl, İkna kabiliyeti yüksek, * İletişimi güçlü, müşteri odaklı, * Aktif araç kullanabilen,..

İzmir / Çeşme Akay Garden

İZMİR ÇEŞME'DE 5* OTELIMIZIN TANITIM DEPARTMANINDA ÇALIŞABILECEK 18-30 YAŞ ARASI DIKSIYONU DUZGUN GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN NESELİ EĞLENEREK PARA KAZANMAK ISTEYEN INSAN ILISKILERI BASARILI BAY BAYAN PERSONEL ARANIYOR !!!! SOSYAL YAN IMKANLAR : KONAKLAMA ..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - Müşteriler ile birebir iletişim kurarak markanın ürünleri hakkında kullanıcıya doğru bilgiyi aktarmak, - Mağaza yöneticileri ve çalışma arkadaşları ile samimi ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Ulaş Kargo

ÇAĞRI MERKEZİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE BİLGİSAYAR KULLANMAYI İYİ BİLEN GELEN VE GİDEN ÇAĞRILARI KARŞILAYABİLECEK DİKSİYONU DÜZGÜN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ALINACAKTIR. YOL+YEMEK+SİGORTA+ PRİM..