Satış Temsilcisi İş İlanları

Pozisyon: Satış Temsilcisi
Bursa / Nilüfer TUĞBA KURUYEMİŞ

Tamamı kendi imalatımız olan ürünlerimizi (Kuruyemiş, Lokum, Kahve, Draje, Şekerleme, İncir, Baharat vs.) ülkemizin en güzel noktalarında ki butik mağazalarımızla müşterilerimize ulaştırıyoruz... Aydın, Afyon, Samsun, Bursa, Denizli, Muğla, Manisa, Kütahya, Balıkesir, Uşak, Eskişehir, A..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Onno Home

Fetih mahallesinde bulunan mobilya mağazamıza bayan personel alınacaktır...

Trabzon / Merkez Aymar Tic. Ltd. Şti.

Mağazalarımızda çalışabilecek *Perakende sektöründe deneyime sahip veya yetiştirilmek üzere, *Tercihen gıda ve gıda dışı ürün gruplarından en az birinde satış tecrübesine sahip, *İletişimi güçlü, takım çalışmasına yatkın *Dış görünüşüne özen gösteren *Müşteri memnuniyet..

Aydın / Merkez Remax Alyans

GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE KARİYER, daha daha yüksek cirolar HEDEFLEYEN GİRİŞİMCİ TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ.AYDIN/ EFELER BÖLGESİNDE ikamet EDEN !!! RE/MAX ALYANS , AYDIN’da Dinamik ve profesyonel danışman ekibiyle faaliyet gösteren şehrin en başarılı emlak ofislerinden biri.. Bu baş..

- Tercihen tele-satış konusunda tecrübe sahibi, · Müşteri ilişkileri konusunda deneyimli veya yetiştirilebilecek · Ms Office Programlarına hakim · Satış odaklı ve telefonda satış konusunda başarılı olacağına inanan · Diksiyonu düzgün, Tür..

İstanbul Anadolu / Kadıköy PRONET

GENEL NİTELİKLER . En az Lise mezunu, · Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli, · Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek, · Yeni müşteri kazanımı ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek, · İkna ve İletişimi becerisi yüks..

İstanbul Anadolu / Kadıköy PRONET

GENEL NİTELİKLER . En az Lise mezunu, · Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli, · Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek, · Yeni müşteri kazanımı ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek, ·..

•Ürün teklifi hazırlayabilecek,gelen siparişleri takip edecek, sisteme veri girişlerini yapacak, •Stok, İrsaliye takibi yapabilecek, muhasebe ile entegreli çalışacak •Yan sanayi,ithalat ve imalat biriminin koordinasyonunu sağlayacak, evrak takibini gerçekleştirecek •Microsoft Offic..

Kayseri / Kocasinan Has Telekom

Türk Telekom Kurumsal Bayiliğini yapan firmamızda, sahada Türk Telekom ürün ve hizmetlerinin satışını ve portföyündeki müşterileri yönetecek, KURUMSAL TEKNOLOJİ DANIŞMANLARI alınacaktır. GENEL NİTELİKLER •Tercihen satış konusunda deneyimli ya da saha satış alanında kariyer hedefi..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Egam Ziraat

Pest kontrol (haşere mücadele) işini yapmış olduğumuz İstanbul şubemiz için; Çevre sağlığı/ziraat/kimya/ bölümlerinin lise veya 2 yıllık mezun Bay adaylar için askerliğini yapmış.(tecilli değerlendirmeye alınmaz) B sınıfı / aktif araç kullanabilen Satış ve pazarlama tecrübeli..