Satış Temsilcisi İş İlanları

Pozisyon: Satış Temsilcisi
Zonguldak / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Ncar Özlem Otomotiv

* SATIŞ KONUSUNDA EN AZ 2 YIL TECRÜBE * TERCİHEN OTOMOTİV VEYA MUADİLİ * YOĞUN İŞ TEMPOSUNA UYUM SAĞLAYABİLECEK * SEYEHAT ENGELİ OLMAYAN / RUTİN ŞEHİR DIŞI SEYEHAT * EN AZ LİSE TERCİHEN ÜNİVERSİTE MEZUNU * İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK, DİNAMİK VE İLETİŞİMİ KUVVETLİ * ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Özgenç Bilişim Teknolojileri

TURKCELL MAĞAZAMIZA DENEYİMLİ SATIŞ VE İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK MAĞAZACILIK TECRÜBESİ OLAN EKİP ARKADAŞLARI ARIYORUZ MAAŞ PRİM SAĞLIK SİGORTASI YOL MAĞAZAMIZ YENİ CONSEPT TİR...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Orkun Şirketler Grubu

ORKUN ŞİRKETLER GRUBU BÜNYESİNDE YÖNETİM HİZMETLERİ,GÜVENLİK VE TEMİZLİK HİZMETLERİNİN SATIŞ VE PAZARLAMASINDA GÖREV ALACAK,DİKSİYONU DÜZGÜN,KENDİNE VE GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN,POTANSİYEL MÜŞTERİLER KARŞISINDA ŞİRKETİMİZİ TEMSİL EDECEK DÜZEYDE BİLGİ SAHİBİ PERSONEL ARAYIŞIMIZ VARDIR...

İstanbul Anadolu / Kartal Taft Mobilya

FİRMAMIZDA SABAH 9:00 AKŞAM 08:00 SATLERİ ARASINDA ÇALIŞACAK SATIŞ TEMSİLCİLERİ ALINACAKTIR..

Mersin / Yenişehir Esteline Poliklinik

-Satış pazarlama alanında en az 1 yıl deneyimli, -Tercihen dermokozmetik ürün ve satışına hakim, -Müşteri odaklı yaklaşım ile satış yapabilen ve Hasta takibi yapabilecek, -Tercihen sağlık bilgisi olan, -Planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş,disiplinli, -Prezentabl,..

İzmir / Bornova Labirent Lab. Cih. Paz

LABORATUVAR ARAÇ VE GEREÇLERİ SATIŞI YAPAN FİRMAMIZDA SATIŞ YAPABİLECEK SATIŞ TEMSİLCİSİ ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Fatih Firma Adı Gizli

İstanbul'da bulunan O.S.G.B’de (Ortak Sağlık Güvenlik Birimimizde) Aktif Pazarlama personeli olarak çalışacak ve telefonda veya ziyaretle kurumsal müşterileri arayıp hizmetlerimizin tanıtımını ve satışını yapabilecek uygun adaylar aramaktayız. İş Tanımı • Yüksekokul ya da ünivers..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Güçbir Jeneratör

Firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere aktif pazarlama yapacak personel alınacaktır. İş tanımı : Potansiyel müşterilerimiz ziyaret edilip, ürün ve firma tanıtımımız yapılacak Ürettiğimiz ürün ( jeneratör ) ihtiyacı olan firmalara, kurumlara satış yapılacak, satışı..

İstanbul Anadolu / Tümü Royal Termal Tatil Köyü

Takım Arkadaşları Arıyoruz!!! İş Tanımı; Royal Termal Otel 100.000 m2 lik büyük bir alan üzerine kurulmuş Afyon Gazlıgöl'ün en büyük termal otel özelliğine sahiptir. Termal Otelimizde 50 Adet 2+1 110 m2 dubleks villa, 100 adet 3+1 130 m2 dubleks villa olmak üzere tümü termal havuzlu ve ..