Satış İş İlanları

Pozisyon: Satış
İstanbul Anadolu / Tuzla Atlas Teknik

TUZLA ORHANLI'DA LAZER KESİM, PLAZMA KESİM, KUMLAMA, BOYAMA ÜZERİNE FAALİYETTE BULUNAN FİRMAMIZA AUTOCAD BİLEN BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR. İLGİLENEN VE AYRINTILI BİLGİ ALMAK İSTEYENLER FİRMAMIZLA İRTİBATA GEÇEBİLİRLER...

İstanbul Avrupa / Esenler Vizyoner Elektronik

Vizyoner Elektronik olarak ithalatını yapmakta olduğumuz 1000 farklı ürünün N11, Gittigidiyor. gibi sitelerdeki satışından sorumlu olacak Online Satış Sorumlusu aramaktayız. Aranan Nitelikler : • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, • Kampanya/Satış sonrası sür..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Güven Bombe Makina Sanayi

Endüstriyel ürünler konusunda tercihen Basınçlı Kaplar Sektöründe tecrübesi olan İyi derecede ingilizce bilen Yurt dışı ve yurt içi deneyimi olan Seyahat engeli olmayan Aktif araç kullanabilen Diksiyonu düzgün, iletişim becerisi gelişmiş, iş takibinde başarılı, kişis..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Köseoğlu Grup

Köseoğlu Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer E-Ticaret Kategori Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Köseoğlu Grup E-Ticaret Kategori Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Meposan Tasarım

Meposan Tasarım firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Temsilcisi ( Türkiye Geneli / Tüm İlçeler ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Meposan Tasarım Satış Temsilcisi ( Türkiye Geneli / Tüm İlçeler ) ilanı için başvuru süresi dolmu..