Satış İş İlanları

Pozisyon: Satış

İş TanımıBilişim sektörünün lider markası olan Toshiba'nın fotokopi,yazıcı,tarayıcı ve çok fonksiyonlu ürünlerinin satışında çalışacak takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler Hedef kitle analizleri yaparak yeni pazar, proje ve müş..

İstanbul Anadolu / Tümü DenizBank A.Ş.

İş Tanımı  Bireysel Bankacılık Direkt Satış Ekiplerimizde; sahada aktif bir şekilde KMH, SGK emekli maaş devri, otomatik ödeme, kredi, kredi kartı, POS ve sigorta satışı yapacak takım arkadaşları arıyoruz.      Aranan Nitelikler..

İstanbul Avrupa / Tümü LUCİS GLOBAL A.Ş.

Aranan Nitelikler                 İnsan ilişkileri güçlü, ekip çalışmasına uyumlu, hızlı ve etkili karar verebilmek.                 Çözüm odaklı, düzenli ve disiplinli çalışmak.                 Koordinasyon, planlama ve organizasyon becerisine sahip..

İstanbul Avrupa / Tümü LUCİS GLOBAL A.Ş.

Aranan Nitelikler                 Güçlü iletişim becerilerine sahip olmak.                 Düzenli ve disiplinli çalışmak.                 Diksiyonu düzgün ve prezentabl olmak.                 MS Office ve Opera programları konusunda deneyi..

İstanbul Anadolu / Tümü EPS DANIŞMANLIK A.Ş.

İş TanımıDanışmanlığını yürütmekte olduğumuz, Türkiye’ nin en köklü ve büyük bankalarından biri olan kuruluş bünyesinde; telefon bankacılığı alanında yabancı müşterilerden gelen Almanca çağrıları karşılayarak müşterilere bankacılık işlemleri konusunda yardımcı olm..

İş Tanımı     Turizm endüstrisinde uluslararası marka konumunu hedefleyen Meridien Uluslar Arası Otel Yatırımları Turizm ve Tic. Anonim Şirketi işletmesinde bulunan Capacity Avm Jolly Tour satış ofisimizin ürünleri , sunum ve satışlarının  temsil edilmesi , bireysel ve kurums..

İş Tanımıİstanbul Yenibosna'da açılacak olan DOĞTAŞ Mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması, ..

İş Tanımıİstanbul Anadolu Yakası Bağdat Caddesin'de bulunan Doğtaş Exclusive Mobilya Satış mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, ..

İş TanımıDenizli Merkezde bulunan DOĞTAŞ Exclusive Mobilya Satış mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması..

Aranan Nitelikler1 - Meslek Lisesi, Teknik Lise veya İlköğretim Mezunu, 2 - Lojistik, sevkıyat, montaj işlerinde deneyimli, 3 - Mobilya sevkıyat ve montaj işlemlerine hakim, 4 - Mobilya teknik ve malzeme bilgisi, takım tezgahları bilgisine hakim, ..